Entertainment

Anouk reageert met N-woord op Ronnie Flex nadat hij haar naam noemde in disstrack

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Anouk reageert met N-woord op Ronnie Flex nadat hij haar naam noemde in disstrack

De ruzie tussen Ronnie Flex en kamp Top Notch/Noahs Ark heeft een nieuwe dimensie gekregen sinds Ronnies laatste diss Pincode Gekraakt. Naast Jiggy Dje, Hef en Sticks had Ronnie ook een paar woordjes voor Kees de Koning. Zo zei de ADF-rapper: "Je bent een hele bitch n**** waarom lijk je op Anouk. Deze tijden van de maand zit je panty vol met bloed." Voor Anouk was dit reden genoeg om te reageren. Dit deed ze echter op een aparte manier: "Bitch ni***h."

N-woord

Anouk liet op haar Instagram een filmpje zien waarop Ronnie horen was met de line: "Je bent een hele bitch n**** waarom lijk je op Anouk. Deze tijden van de maand zit je panty vol met bloed." Daarna was er een oud audiofragment te horen waarop Ronnie aangaf graag een nummer te willen maken met Anouk. De 49-jarige zangeres schreef hierbij als caption: "Crying over spilled milk. Happy kings day little cryin’ broke bitch ni***h. Greetings from your old happy rich bitch ni***h."

foto: Instagram

Originele caption Anouk

N-woord verwijderd

Het gebruik van het N-woord door Anouk schoot bij veel mensen in het verkeerde keelgat. Er ontstond nogal wat commotie over het feit dat Anouk als witte vrouw zijnde het N-woord gebruikt. De zangeres heeft de ophef klaarblijkelijk meegekregen, want een half uur na de post verwijderde ze de N-woorden in haar caption. Ook heeft ze de reacties onder haar post inmiddels uitgezet.

Inmiddels heeft Ronnie Flex gereageerd op de caption van Anouk. Zo zei hij in zijn Instagram Story: "Dayumn, het was niet eens naar jou."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Vete tussen Ronnie Flex en kamp Top Notch

De beef tussen Ronnie Flex en Jiggy Dje heeft door deze gebeurtenis weer een nieuwe laag erbij. Ronnie bracht twee maanden geleden zijn contractdetails van Top Notch naar buiten en sindsdien lijkt er maar geen eind aan de vete te komen. Vrijdag brachten Jiggy Dje en Sticks hun track Pincodes uit. In het nummer was te horen dat er shots werden gevuurd op Ronnie Flex. Diezelfde dag reageerde de Remi-artiest met het nummer Pincode Gekraakt.

Ster advertentie
Ster advertentie