Entertainment

Frenna breekt het internet door nieuwe foto met Yolanthe Cabau

foto: Instagram: @frenna
  1. Newschevron right
  2. Frenna breekt het internet door nieuwe foto met Yolanthe Cabau

Frenna heeft het internet zojuist op zijn kop gezet met een post op zijn Instagram. De Pretty Girls-zanger plaatste een foto waarop hij te zien is met een schaars geklede Yolanthe Cabau, de ex van onder meer Wesley Sneijder.

Frenna en Yolanthe

De Instagrampost van Frenna, waar geen caption bij stond, heeft binnen een half uur al meer dan achtduizend likes behaald. Hoewel de post superhard gaat, is het niet helemaal duidelijk waarom Frenna en Yolanthe met elkaar poseren. De comment-sectie bewijst dat veel fans verwachten dat het gaat om een mogelijke videoclip of in ieder geval een covershoot voor een aankomende single.

Daarnaast kunnen de geruchten over een mogelijke intieme relatie tussen de twee niet uitblijven, wat voor veel grappige reacties zorgt. "Ik ben trots op je", schrijft iemand onder de post. Een ander is het daarmee eens en zegt: "Je hebt het uitgespeeld." Daarnaast zijn er ook veel reacties van mensen uit de scene. Zo reageert Kees de Koning sarcastisch met een verdrietige emoji en maakt Qlas een punchline over Wesley Sneijder, de ex van Yolanthe: "Dus ik snij der als ..."

foto: Instagram: @frenna

Frenna en Yolanthe Cabau

FunX Music Awards

Frenna maakt ook dit jaar weer kans op meerdere prijzen tijdens de FunX Music Awards! Vergeet vooral niet te stemmen op je favoriete artiesten via deze link en maak kans op de allerlaatste tickets voor de uitverkochte show op 30 mei in de AFAS Live.

FunX Music Awards 2024

Op donderdag 30 mei is het tijd voor elfde editie van de FunX Music Awards. De genomineerde FunX-artiesten strijden tijdens de awardshow in AFAS Live in Amsterdam om de belangrijkste muziekprijzen. Dit jaar kun je uitkijken naar onvergetelijke optredens van Reanny, CHO, Jonna Fraser, Siggy & D1ns, Broederliefde en DYSTINCT.

Helaas zijn alle kaarten al uitverkocht, maar je kunt nog altijd tickets winnen. Vul je gegevens hier in en wie weet ga jij op 30 mei los tijdens de FunX Music Awards. Vergeet ook niet om op je favoriete artiesten te stemmen via de onderstaande knop.

Stem nu

Ster advertentie
Ster advertentie