FunX Amsterdam

FunX-luisteraars delen meest bijzondere friemel-plekken: "Naast m'n oma op bed"

foto: ter illustratie: Unsplash
  1. Newschevron right
  2. FunX-luisteraars delen meest bijzondere friemel-plekken: "Naast m'n oma op bed"

Onlangs vroeg Fernando aan zijn luisteraars wat de meest bijzondere plekken zijn waar zij ooit "de bloemetjes buiten hebben gezet". En de antwoorden logen er niet om. Zo heeft iemand het in de auto van een bekende Nederlander gedaan en zijn winkels en restaurants na sluitingstijd bij velen niet veilig.

Seks in de auto van een BN'er

Amanda was een van de luisteraars en vertelde dat zij op een hele bijzondere plek seks heeft gehad met haar man. "Ik heb samen met hem seks gehad in de auto van een BN'er", aldus Amanda. "Het was op een event en we waren beiden in de mood. Dus we wilden het ergens afmaken, maar niet in onze eigen auto. Toen zagen ze zijn auto staan en hebben we besloten om het daar af te maken", gaat ze verder. Amanda kon de naam van de BN'er niet vertellen, maar ze deelde wel dat hij een voetbalverslaggever is. Los van wie de auto was, was dit zeker een ervaring die niet overtroffen kon worden, volgens de luisteraar.

In het pashokje van de Primark

Een andere luisteraar vertelt in geuren en kleuren over zijn avontuurlijke ervaring in een kledingwinkel. "We hadden al een drankje op en we waren allebei in de stemming. En zij was een beetje aan het winkelen, kijken naar kleding en toen ging ze passen. Toen dacht ik van: ik wil ook wel even passen. Dus ik ging erbij staan en toen gebeurde het." Ondanks het feit dat het bijna sluitingstijd was, zaten er nog andere mensen in de pashokjes naast het stel. "We moesten het dus wel stilletjes houden, anders zouden de mensen naast ons er last van hebben en denken: wat gebeurt hier? Maar uiteindelijk is het wel gelukt", aldus de luisteraar.

Video niet beschikbaar

Meest aparte friemel-plekken volgens luisteraars

Fernando vroeg de rest van zijn luisteraars vervolgens naar de meest aparte plekken waar zij hebben "gefriemeld" en de antwoorden logen er niet om. Zo reageerde een luisteraar: "Geen rare plek, maar wel een rare situatie. Haar oma lag op hetzelfde bed als wij en sliep of deed alsof ze sliep, terwijl wij het deden. Ik was 17 jaar oud." Een ander zei: "Ik en mijn man hebben in Amsterdam weleens gewoon in zo'n steegje even broek naar beneden, hatseflats en klaar is kees. Dat maakt het toch wel spannend als er dan mensen voorbijlopen." Natuurlijk komt ook de high mile club naar boven, zo vertelde iemand dat hij seks had gehad tijdens de vlucht van Malaga naar Amsterdam. Ten slotte meent iemand ook seks te hebben gehad in een restaurant: "De gekste plek bij mij was in een speelgoedhoek van de Burger King. Ik woonde toen nog op Curaçao en de Burger King was al dicht, dus er waren helemaal geen kinderen meer."

En zo blijkt maar weer: voor sommige mensen zijn er geen grenzen als het gaat om bijzondere plekken om het spannend te maken.

Ster advertentie
Ster advertentie