FunX Amsterdam

IShowSpeed noemt Amsterdam gekste stad waar hij ooit is geweest: "Next time liever Rotterdam"

foto: YouTube: IShowSpeed
  1. Newschevron right
  2. IShowSpeed noemt Amsterdam gekste stad waar hij ooit is geweest: "Next time liever Rotterdam"

Het kan je bijna niet ontgaan zijn dat de Amerikaanse YouTuber IShowSpeed afgelopen week in Amsterdam was. En dat onze hoofdstad indruk op hem heeft gemaakt, is een understatement. Inmiddels is Speed tijdens zijn Europese tour beland in Polen, waar hij zonder twijfel antwoord gaf op de vraag wat de gekste stad is waar hij ooit is geweest. "The Netherlands. Amsterdam, for sure."

IShowSpeed over Amsterdam

IShowSpeeds iconische livestream vanuit Amsterdam leverde beelden op die wereldwijd viraal gingen. Voor sommige fans komt het dan wellicht ook niet als een verrassing dat de YouTuber onze hoofdstad kiest als hem wordt gevraagd welke plek het meeste indruk op hem heeft gemaakt. "Netherlands, Netherlands. Oh yes, for sure. Amsterdam, yes, Amsterdam", reageert Speed zonder enige twijfel.

Gekste plek ooit

Terwijl de YouTuber uitlegt waarom, zie je dat hij meteen weer enthousiast wordt als hij terugdenkt aan Amsterdam. "Amsterdam was de gekste stad waar ik ben geweest, vanwege alles wat ik daar heb meegemaakt. Ik verloor een schoen, ik kon niet ademen door alle drukte, ik werd op een boot een uur lang door de politie overhoord. Amsterdam was echt crazy, er gebeurden zoveel dingen. Nederland is sowieso het gekste land waar ik ooit ben geweest."

Niet veel later wordt er door een kijker gevraagd of IShowSpeed ooit weer terug zal keren naar Nederland. De YouTuber bevestigt in de stream dat hij daar zeker voor open staat. "Maar de volgende keer ga ik naar Rotterdam."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie