DiXte 1000

Stem nu op jouw favoriete tracks voor de FunX DiXte 1000

foto: FunXfoto: FunX
  1. Newschevron right
  2. Stem nu op jouw favoriete tracks voor de FunX DiXte 1000

Van 2 november t/m 8 november is het weer tijd voor de FunX DiXte 1000: dé hitlijst met de duizend lekkerste tracks aller tijden. Zoals ieder jaar kun jij bepalen welke tracks er in de lijst terecht komen door te stemmen op je favoriete tunes. Welke artiest mag volgens jou echt niet ontbreken in de lijst?

Dit was de nummer 1 van vorig jaar

Vorig jaar stond niemand minder dan DYSTINCT op nummer 1 met zijn track Business, waarop hij samenwerkte met Naza. De mateloos populaire track kwam vorig jaar uit en was onderdeel van het album Layali, bestaande uit maar liefst zeventien tracks. Daarnaast dropte de superster ook een toepasselijke videoclip bij het nummer.

Welke artiest zal dit jaar die felbegeerde eerste plek claimen? Dat ligt helemaal in jouw handen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Jouw favoriete tracks tijdens de FunX DiXte 1000

Stemmen is vanaf vandaag mogelijk en er is keuze uit meer dan 1000 tracks. Van heerlijke classics tot aan de nieuwste tunes van dit jaar. Aan jou om jouw favoriete tunes voor de FunX DiXte 1000 aan FunX door te geven. Je kunt er minimaal vijf en maximaal twintig doorgeven. De tunes die de meeste stemmen krijgen, vind je uiteindelijk terug in de allerdikste lijst van Nederland. En wie weet staat jouw favoriete artiest uiteindelijk in de top 5 of zelfs op nummer 1!

Daar blijft het echter niet bij. Tot en met 24 oktober maak je namelijk ook nog kans om kaarten te winnen voor een exclusief concert van CHO in de A'DAM Toren. Wacht dus niet te lang en stem nu op jouw favoriete tracks voor de FunX DiXte 1000!

FunX DiXte 1000

Van 2 november t/m 8 november is het weer tijd voor de FunX DiXte 1000: de hitlijst met de duizend DiXte tunes aller tijden. Gun jij je favoriete artiest een plekje in de lijst? Stem dan nu! Als je stemt maak je ook nog eens kans op tickets voor de DiXte 1000 Exclusive met CHO op 24 oktober (19.00 uur) in de A'DAM Toren in Amsterdam.

Stem nu!

Ster advertentie
Ster advertentie