Entertainment

Maria Tailor was aanwezig op bootfeestje van Diddy met Beyoncé: "Het is een tiran"

foto: Maria Tailor via Instagram
  1. Newschevron right
  2. Maria Tailor was aanwezig op bootfeestje van Diddy met Beyoncé: "Het is een tiran"

Maria Tailor belandde in haar jongere jaren een keer op een bootfeestje van Diddy. De realityster werd daar gewaarschuwd voor de agressieve en vrouwonvriendelijke neigingen van Diddy, waarna ze als snel de boot verliet.

Maria Tailor op boot met Diddy

In haar podcastaflevering van #GeenFilter deelde Maria Tailor hoe ze in Cannes op de boot van Diddy terechtkwam. Ze was daar niet alleen, want ook sterren zoals Beyoncé, Jay-Z en Usher waren daar aanwezig. Hoewel het een groot festijn was, voelde Maria zich toch niet helemaal op haar gemak en hing er volgens haar een vreemde sfeer. Niet lang na haar komst raakte ze in gesprek met een man, die haar vroeg wat ze eigenlijk op het feest deed. "Ja, jij bent eigenlijk niet zo slim, hè? Want wat doe je ook hier eigenlijk op deze boot? Puff Diddy gebruikt drugs. Hij slaat vrouwen. Het is een tiran."

Het gesprek met de man zorgde ervoor dat Maria de boot verliet. "Ik zat daar en ik dacht: jezus, deze man zit me allemaal ellende te vertellen. En toen dacht ik inderdaad: wat doe ik hier? Ik ga lekker naar huis. Ik ga lekker m'n vriend bellen."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie