Entertainment

Acteur Iliass Ojja heeft grootse plannen voor pasgeboren zoontje: "Project Messi"

foto: Ilias Ojja via Instagram
  1. Newschevron right
  2. Acteur Iliass Ojja heeft grootse plannen voor pasgeboren zoontje: "Project Messi"

Iliass Ojja is vader geworden van een zoontje. Dat onthulde de Mocro Maffia-acteur in de podcast Borrelpraat, waar hij vol enthousiasme vertelde over het vaderschap.

Iliass Ojja is vader geworden

In gesprek met de Borrelpraat-presentatoren Thijs Boermans en Niels Oosthoek, zegt Iliass Ojja: "Ik ga jullie een primeur geven. Jullie weten het eigenlijk al, maar ik ben sinds drie maanden vader. We zijn nu met z'n drieën papa, jongens."

Hoewel Iliass Ojja eerder aangaf in een relatie te zijn, houdt hij zijn privéleven bewust buiten zijn sociale media. Over zijn pasgeboren zoon zegt de acteur dat hij bijzonder gemakkelijk is. "Hij slaapt goed en huilt niet. Het is cliché, maar ik ben echt heel blij", vertelt hij. Daarnaast vertelt de acteur dat hij grootse plannen voor zijn zoontje heeft. "Project Messi, hij heeft niets te willen. Hij is gemaakt met een reden", deelt Ojja. "Bro, hij was net geboren en dan moet je volgens het geloof iets in zijn oor fluisteren. Nadat ik dat had gedaan: Messi, Messi, Messi, Visca Barca, Visca Barca."

Ster advertentie
Ster advertentie