Entertainment

Kanye tegen Elon Musk: "Ik ben niet bipolair maar ik vertoon tekenen van autisme"

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Kanye tegen Elon Musk: "Ik ben niet bipolair maar ik vertoon tekenen van autisme"

Kanye West heeft in een gesprek met Elon Musk laten weten dat hij niet bipolair is, maar juist tekenen van autisme vertoont. Dat maakt een goede vriend van de rapper bekend middels een screenshot van het gesprek tussen de twee. Hij plaatste dit op Instagram, nadat Kanye hem daar expliciet om vroeg.

Auto-ongeluk

Kanye West vond het schijnbaar nodig om Elon Musk met een lang sms-bericht te laten weten dat hij tekenen van autisme vertoont. Dit zou komen door een auto-ongeluk dat de rapper in 2002 heeft gehad. In het bericht stelt Kanye de vraag wanneer de twee elkaar weer zullen spreken. "Je bent mij niets verschuldigd. Je hoeft nooit meer met mij te praten. Maar als we spreken, moet de aard van de relatie veranderen. Ik ben niet bipolair, maar vertoon tekenen van autisme door mijn auto-ongeluk."

Hij vervolgt het bericht met: "Je kunt niet toekijken hoe Kim mijn kinderen bij me vandaan houdt en niets zeggen. Dan noem je jezelf mijn vriend, alleen zodat ik mijn fans naar je slechtlopende platform breng."

Elon Musk reageert niet

Elon Musk heeft zelf niet op het bericht gereageerd. Aangezien Kanye geen toegang meer heeft tot zijn social media accounts door zijn heftige uitspraken in het verleden, heeft hij zijn vriend Ian Connor een screenshot op Instagram laten plaatsen. De rapper vond het kennelijk erg belangrijk dat de rest van de wereld op de hoogte was van zijn nieuwe diagnose en stuurde zijn vriend de screenshots en het bericht: "Breng dit naar buiten".

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie