Entertainment

Chris Brown en crew aangeklaagd wegens mishandeling concertgangers: "Bruut in elkaar geslagen"

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Chris Brown en crew aangeklaagd wegens mishandeling concertgangers: "Bruut in elkaar geslagen"

Chris Brown en een aantal leden van zijn crew zijn aangeklaagd voor mishandeling. Achter de schermen van zijn concert in Texas zou de zanger vier concertgangers in elkaar geslagen hebben. Volgens de slachtoffers werd er zelfs met stoelen gegooid.

Backstage

De vier slachtoffers hebben maandag aangifte gedaan van de vermeende mishandelingen. De groep stond in het publiek te genieten van de show en werden naar eigen zeggen backstage uitgenodigd na de show door niemand minder dan Chris Brown zelf. Echter, wat de vier niet verwachtten was dat ze vervolgens zwaar mishandeld zouden worden door de zanger en zijn crewleden.

Zwaar mishandeld

Volgens de slachtoffers omsingelden Chris Brown en zijn crew hen. "Ze gooiden vervolgens stoelen naar ons, schopten, trapten en sloegen ons vervolgens herhaaldelijk", luidt de aanklacht. Uiteindelijk werden ze getrapt, terwijl ze op de grond lagen. De concertgangers hebben ernstige verwondingen overgehouden aan het brute geweld. Zo verklaart hun advocaat, Tony Buzbee, dat minstens één van de slachtoffers nog steeds in het ziekenhuis ligt. De vier hebben een straatverbod en 50 miljoen dollar aan schadevergoeding geëist van de zanger en de medeplichtigen.

Live Nation, de organisator van het concert, wordt ook genoemd in de rechtszaak als medeverdachte. De zaak tegen Chris Brown en de betrokkenen zal naar verwachting de komende maanden in de rechtbank worden behandeld.

Ster advertentie
Ster advertentie