Entertainment

Drake hint naar het einde van zijn beef met Kendrick Lamar, TDE CEO bevestigt

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Drake hint naar het einde van zijn beef met Kendrick Lamar, TDE CEO bevestigt

Drake en Kendrick Lamar hebben hun beef officieel beëindigd, zo meldde Anthony "Top Dawg" Tiffith, de baas van Top Dawg Entertainment (TDE). Drake lijkt het op een cryptische manier te bevestigen op zijn story.

WINST VOOR DE HIPHOPWERELD

Op het sociale mediaplatform X, voorheen bekend als Twitter, liet Anthony Tiffith weten dat de strijd tussen de twee rapgiganten nu echt over is. Hij benadrukte dat hun onderlinge confrontaties altijd muzikaal zijn gebleven en dat dit een winst is voor de hele cultuur en hiphopwereld. Drake lijkt hierin mee te gaan, als we zijn story mogen geloven. Hij wil zich namelijk weer op de zomer gaan focussen, iets wat we gewend zijn van Drake.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

foto: Instagram/Champagnepapi

Drake's story

HOGE SPANNINGEN

Deze statements kwamen op een moment dat er veel gespeculeerd werd over meer spanningen, die werden aangewakkerd door de media die er meer achter zochten. Zo is er een schietpartij geweest voor Drake's deur en heeft zijn beveiliging al meerdere indringers van zijn terrein moeten sturen. Met zijn woorden maakt Tiffith dus een einde aan de geruchten dat het team van Kendrick iets te maken heeft met de incidenten rondom Drake's huis en toont aan dat de artiesten boven het drama staan dat er bij komt kijken.

MAAR IS HET WEL KLAAR?

Ondanks de duidelijke verklaring van Tiffith en Drake zijn sommige fans nog steeds niet overtuigd dat de ruzie echt voorbij is. Op sociale media blijven gesprekken en theorieën bestaan, met fans die hopen op meer confrontaties of zelfs een heel album gewijd aan disstracks. Wat de toekomst ook in petto heeft, de invloed van hun woordenwisseling echoot nog steeds na in de hiphopgemeenschap. Het is afwachten of deze periode van vrede blijvend is.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie