Entertainment

Cardi B in verwachting van derde kindje, vraagt echtscheiding aan van Offset

foto: Instagram: @iamcardib
  1. Newschevron right
  2. Cardi B in verwachting van derde kindje, vraagt echtscheiding aan van Offset

Cardi B deelde gisteren goed nieuws met haar fans. De rapper is in verwachting van haar derde kindje met haar ex Offset!

"Dankbaar"

"Met elk einde komt een nieuw begin!", begint Cardi B in de caption. "Ik ben zo dankbaar dat ik dit seizoen met je heb gedeeld, je hebt me meer liefde gebracht, meer leven gegeven en vooral mijn kracht hernieuwd. Je herinnerde me eraan dat ik alles mag hebben. Je hebt me eraan herinnerd dat ik nooit hoef te kiezen tussen leven, liefde of mijn passie!" Verder schrijft Cardi B dat ze nu al zielsveel van haar derde kindje houdt en niet kan wachten tot de kleine zijn/haar broer en zus mag ontmoeten.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Echtscheiding van Offset

Tot zover het goede nieuws. Het slechte nieuws is dat het erop lijkt dat Cardi B en Offset dit keer écht klaar zijn met elkaar. Zo zou Cardi voor de tweede keer een echtscheiding hebben aangevraagd, zo meldt TMZ op basis van bronnen. Volgens de entertainmentwebsite heeft Cardi B een scheidingsadvocaat in handen genomen. Ze zou de voogdij willen over haar twee kinderen, Kulture en Wave, die ze met Offset kreeg.

'Echtscheiding gaat dit keer wél door'

Cardi B en Offset stapten in 2017 in het huwelijksbootje. Drie jaar later vroeg Cardi een scheiding aan, maar daar kwam ze later op terug. Hoewel het de afgelopen jaren goed leek te gaan tussen de rapper en haar man melden ingewijden aan TMZ dat ze uit elkaar zijn gegroeid. Cardi B zou de echtscheiding dit keer wél willen doorzetten.

Ster advertentie
Ster advertentie