Entertainment

Fan vraagt SZA om hulp bij wiskunde huiswerk: "Hoe kan ik helpen?"

foto: SZA via Instagram
  1. Newschevron right
  2. Fan vraagt SZA om hulp bij wiskunde huiswerk: "Hoe kan ik helpen?"

Een fan van SZA ging ervan uit dat de zangeres niet alleen goed kon zingen, maar ook nog eens een talent voor meetkunde zou hebben. De fan vroeg de Snooze-zangeres namelijk om hulp bij haar wiskunde huiswerk. Tot ieders verrassing ontving de fan een reactie op haar DM.

Fan vraagt SZA om hulp bij wiskunde

"Hey SZA, ik zak voor mijn meetkunde, kun je me wat wiskundetips geven?" stuurde de fan naar SZA via Instagram DM. Hoogstwaarschijnlijk had de fan niet verwacht dat de zangeres ook daadwerkelijk zou reageren op het bericht, maar dit gebeurde wel. "Lmaooo, mevrouw, ik ben een wiskunde-dummy, ik weet niet wat je van me verwachtte", antwoordde SZA. "Vertel me iets over meetkunde, hoe kan ik helpen?"

De fan stuurde reageerde hierop met een foto van haar huiswerk met de tekst: "Ik kan dit gewoon niet."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

SZA kan fan niet helpen

SZA bleek niet in staat om de wiskunde-vragen op te lossen en kon geen antwoorden hierop geven. “Oh b—h, ur cooked”, reageerde de zangeres namelijk.

Hoewel ze niet kon helpen, plaatste SZA de uitwisseling op haar Instagram Story en bedankte ze de fan voor het vertrouwen in haar intellect. "Ik waardeer het vertrouwen in mij", schreef de ster bij haar bericht.

Ster advertentie
Ster advertentie