Entertainment

Monica Geuze gaat uit de kleren voor nieuwe campagne: "Stond er niet om te springen"

foto: Instagram @monicageuze
  1. Newschevron right
  2. Monica Geuze gaat uit de kleren voor nieuwe campagne: "Stond er niet om te springen"

Monica Geuze heeft een nieuwe samenwerking met lingeriemerk Hunkemöller opgezet en straalt als gezicht van deze campagne in de nieuwste lingeriesets. Ondanks dat geeft Monica aan dat ze absoluut niet stond te springen om deze samenwerking, ondanks dat ze nu het gloednieuwe gezicht van de campagne is. "Dit was geen droom die werkelijkheid werd."

Monica Geuze en Hunkemöller

Monica heeft een uitgebreide Instagrampost gewijd aan haar nieuwe campagne en vertelt dan ook meteen dat ze bij voorbaat niet razend enthousiast was over een samenwerking met het lingeriemerk. "Om eerlijk te zijn was dit jarenlang iets waar ik écht niet om stond te springen", schrijft ze. Toch raakte de voormalig vlogster onder de indruk toen ze aanwezig was bij de Hunkemöller Fashion Show. Zo zegt ze: "Ik was echt onder de indruk van het zelfvertrouwen van sommige modellen die in de show liepen raakte geïnspireerd, want het 'echte schoonheid komt van binnen'-riedeltje klikte ineens." Uiteindelijk is Monica Geuze de samenwerking aangegaan en dat heeft haar iets doen beseffen: "Het begint allemaal bij het accepteren van jezelf. Het is cliché, maar waar."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Streven naar het perfecte lichaam

Bovendien deelt Monica een video waarin ze luid en duidelijk zegt: "Hou nou eens op met dat psychotische gedrag en het constant streven naar een perfect lichaam." Hiermee verwijst de presentatrice weer naar het 'echte schoonheid komt van binnen'-riedeltje. "Je moet gewoon echt zelfverzekerd zijn en blij zijn en dan straal je dat dus ook echt uit. Ik vond het altijd een beetje van: ja, ja, het komt allemaal van binnenuit, maar het is gewoon echt zo", laat Monica Geuze weten.

Ster advertentie
Ster advertentie