Entertainment

Dochter Eminem Hailie Jade volledig in tranen na het zien van nieuwste videoclip 'Somebody Save Me'

foto: YouTube: just a little shady podcast
  1. Newschevron right
  2. Dochter Eminem Hailie Jade volledig in tranen na het zien van nieuwste videoclip 'Somebody Save Me'

Hailie Jade Scott, de dochter van Eminem onthult in haar just a little shady podcast dat ze moest huilen na het zien van de nieuwste videoclip van haar vader. Ze vertelt daarbij dat naarmate ze ouder wordt en de context van Eminems nummers beter begrijpt, het steeds moeilijker voor haar wordt om ze te verdragen. Vooral na het horen van de tracks Somebody Save Me en Temporary houdt ze het naar eigen zeggen niet droog.

Hailie Jade in tranen vanwege 'Somebody Save Me'

De twee tracks zijn opgedragen aan zijn dochter Hailie Jade Scott, die Eminem liefdevol omschrijft als "de enige dame die hij adoreert". "Ik moet toegeven dat ik elke keer als ik het nummer hoor, moet huilen," geeft Hailie Jade in haar podcast aan. "Tussen dat nummer en 'Temporary' in, kan ik het gewoon niet aan. Ik heb gehuild bij beide nummers, maar vooral bij 'Temporary'." Ze legt verder uit dat Eminem en haar moeder, Kim Scott, haar en haar broers en zussen hebben afgeschermd van haar vaders drugsgebruik. "Ik moet zeggen, als ik de video terugkijk en naar de nummers luister, besef ik dat mijn ouders zo'n goede job hebben gedaan terwijl ik opgroeide, dat ik niet doorhad hoe slecht de situatie was."

Ondanks het feit dat de videoclip fictie is, geeft het wel een andere werkelijkheid weer over hoe het af had kunnen lopen met haar vader als zijn drugsverslaving de overhand had genomen en dat komt hard aan bij Hailie Jade. "Maar nu, als volwassene is het zo eng om eraan terug te denken. En ik denk dat ik daarom zo emotioneel word, gewoon het idee dat het allemaal had kunnen gebeuren." Hailie Jade voegt eraan toe dat ze het wel leuk vindt om filmpjes van zichzelf en haar boers en zussen te zien toen ze jonger waren, "maar niet in deze context". Dat maakt het voor haar namelijk extra pijnlijk om aan te zien.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Hailie Jade krijgt massale steun van Eminem-fans

Hailie Jade is niet de enige die in tranen was na het zien van de videoclip. Fans van Eminem reageren namelijk massaal op de podcast van zijn dochter en herkennen haar gevoel. Zo schrijft iemand: "Ik weet eerlijk gezegd niet hoe Hailie door de 'Somebody Save Me' video heen is gekomen, want ik weet dat ik dat nauwelijks heb gedaan." En een ander schreef: "Ik heb mijn vader een paar jaar geleden verloren aan zijn verslaving. Het liedje “somebody save me” raakt me hard omdat ik me hem voorstel. Ik ben blij dat je vader er doorheen is gekomen voor jou en alle anderen, de wereld heeft hem nu nodig." Fans waarderen vooral dat Eminem en Hailie Jade hun gevoelens en ervaringen met de wereld durven te delen. "Hailie, dank aan jou, je vader en je familie voor het delen van die tijd in jullie leven. Jullie hebben mijn grootste respect voor de kracht die jullie allemaal tonen", schrijft een andere fan.

Ster advertentie
Ster advertentie