Entertainment

Fabiola Volkers verdient bakken met geld door OnlyFans: "Ga een groter huis kopen"

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Fabiola Volkers verdient bakken met geld door OnlyFans: "Ga een groter huis kopen"

Fabiola Volkers heeft de afgelopen tijd meegedaan aan het nieuwe seizoen van de realityserie Good Luck Guys. De internetpersoonlijkheid is naast haar deelname aan het programma ook actief op andere fronten. Zo vertelde ze in gesprek met RTL Boulevard over haar muziek, haar carrière op OnlyFans, het kopen van een groter huis en haar eerdere vakantie in Dubai: “Er zijn te veel hoeren daar.”

Fabiola Volkers verdient veel geld met OnlyFans

Het is algemeen bekend dat veel influencers grote bedragen verdienen met hun content op OnlyFans. Eerder gaf Bhad Bhabie te kennen dat ze in een paar jaar een omzet van tientallen miljoen had gedraaid door OnlyFans. Ook Fabiola Volkers verdiende tot nu toe een rijk belegde boterham door haar content op OF. In gesprek met RTL Boulevard vertelde ze dat ze een nieuw huis gaat kopen met haar geld. “Ik heb mijn appartement verkocht en ga binnenkort een groter huis kopen. Een soort gezinswoning voor de toekomst”, zo vertelde Fabiola.

Fabiola Volkers over haar vakantie in Dubai: "Te veel hoeren"

Bij veel geld komt ook veel luxe kijken. Daar horen ook dure vakanties bij. Fabiola Volkers besloot in het verleden om naar Dubai te gaan, maar dat vond ze achteraf gezien geen leuke vakantiebestemming. “In Dubai zag ik alleen maar hoeren en sjeiks.” Fabiola stelde zelf “ook te koop” te zijn, maar niet zo te koop als de “hoeren in Dubai”. “Ik ben alleen online te koop”, aldus Fabiola.

Fabiola over haar eigen muziek

Naast de bezigheden op OnlyFans en haar deelname aan een realityserie, is Fabiola Volkers ook bezig met haar eigen muziek. Hierover vertelde ze: “Er komt binnenkort een soort hiphopliedje uit. Daar ben ik erg blij mee.” Fabiola maakte duidelijk dat ze vooral voor de lol muziek maakt: “Vooral om mijn dagelijks leven in te vullen.”

Ster advertentie
Ster advertentie