Entertainment

NLE Choppa reageert op fans die denken dat hij is bekeerd tot de islam: "Ik geloof in God"

  1. Newschevron right
  2. NLE Choppa reageert op fans die denken dat hij is bekeerd tot de islam: "Ik geloof in God"

NLE Choppa werd deze week gespot in Dubai tijdens een bezoek aan een moskee. In de video die online circuleert, is de rapper in lange kledij te zien terwijl hij aan het bidden is. Dit riep veel vragen op over een mogelijke bekering bij fans, waar de rapper nu zelf op heeft gereageerd.

Bekeerd

Fans waren ervan overtuigd dat NLE Choppa zich had bekeerd tot de islam. Er circuleerden namelijk beelden op X, waarin de rapper op islamitische wijze aan het bidden was in een moskee in Dubai.

NLE Choppa heeft via zijn Instagramverhaal gereageerd op de beelden en zegt dat hij niet bekeerd is. "De broeder was mij aan het laten zien hoe je als moslim bidt. Ik geloof in God, het gebed en karma, wat je allemaal als moslim wordt aangeleerd. Maar ik ben geen moslim. De eenheid die de islam brengt, vind ik geweldig en respecteer ik enorm."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Reacties

Op X zorgde de video voor vele reacties. Fans waren er erg enthousiast over, maar vooral ook verbaasd. Ze waren er namelijk van overtuigd dat NLE Choppa met de video naar buiten bracht dat hij officieel bekeerd was. "NLE Choppa is bekeerd, wat?!", berichtte een X-gebruiker. "Ik kan het niet geloven. Is NLE Choppa bekeerd?", schreef iemand anders.

Ster advertentie
Ster advertentie