Entertainment

Lil Yachty fan reist duizenden kilometers af om opmerkelijk kapsel te tonen

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Lil Yachty fan reist duizenden kilometers af om opmerkelijk kapsel te tonen

Een toegewijde fan van Lil Yachty heeft een opmerkelijke reis gemaakt om zijn nog opmerkelijker kapsel te laten zien, geïnspireerd door de rapper zelf.

Lil Yachty staat bekend om zijn gepassioneerde fanbase. Een van zijn fans heeft onlangs zijn toewijding getoond door heel het land te doorkruisen, enkel en alleen om zijn favoriete rapper te ontmoeten - en om zijn opmerkelijke coupe te showen.

LIL BOAT

Deze week deelde Yachty een TikTok-video van de fan met zijn opvallend kapsel. Zijn kapsel had een afbeelding van Yachty's gezicht erin geschoren. Dit was echter niet alles: hij had zelfs Yachty een paar van zijn (bijna iconische) rode vlechten op zijn achterhoofd laten groeien. De toegewijde fan, afkomstig uit Florida, reisde eerst naar Illinois voor een speciale kapper en vloog vervolgens naar Charlotte om Yachty persoonlijk te ontmoeten​​.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

EEN SPECIALE FANBASE

Dit is niet het enige bewijs van de bizarre toewijding van Yachty's fans. Tijdens een recente show in Vancouver moest een optreden van Yachty abrupt worden stopgezet nadat hij "per ongeluk chaos aanspoorde onder het publiek". Yachty's aansporing aan de menigte om zich naar de Golden Circle te begeven om te moshpitten, leidde tot een gevaarlijkse toestroom van fans, waardoor de venue ​besloot zijn microfoon uit te zetten.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie