Entertainment

Selma Omari over haar exen en toxic liefde: "Hele nare ervaringen gehad"

foto: Instagram: @ongefilterdepodcast
  1. Newschevron right
  2. Selma Omari over haar exen en toxic liefde: "Hele nare ervaringen gehad"

Na maandenlang teasen is het vandaag eindelijk zover. Selma en Marwa Omari hebben de eerste aflevering van hun podcast (On)gefilterd uitgebracht op Spotify. In het zesdelige eerste seizoen bespreken de zusjes verschillende onderwerpen en de eerste aflevering staat volledig in het teken van hun ervaringen in de liefde. Hoewel Selma normaliter weinig loslaat over haar liefdesleven, vertelt ze dat ze vaak in toxic relaties heeft gezeten.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Hoge pieken, diepe dalen

Ondanks dat Selma toxic relaties niet goed wil praten, vertelt ze waarom het soms zo lastig is om uit zo'n relatie te stappen. "Weet je wat het is met toxic love: de pieken zijn heel hoog en de dalen… je kunt je beter begraven onder de grond. Het zuigt alles van je weg. Maar omdat die highs zo high zijn, raak je eraan verslaafd."

Inmiddels realiseert Selma zich dat het ongezond is. Volgens haar is toxic liefde vooral het gevolg van onverwerkte trauma's: "In een toxic relatie komen twee mensen die samen die verschillende trauma's in leven hebben meegemaakt en niet verwerkt hebben en vooral hun onzekerheden en pijn reflecteren op elkaar."

Geen man nodig

Selma vertelt verder dat ze momenteel in een bubbel leeft met haar kindje en eigenlijk niet op zoek is naar nieuwe liefde: "Wat kan een man mij nog brengen, terwijl ik al heel comfortabel ben met mezelf? Ik heb een man nodig waar ik van kan leren. Ik moet opkijken naar mijn vent. Zolang ik dat niet heb, zal ik altijd het gevoel hebben van: wat kan jij toevoegen aan mijn leven?"

Selma heeft weliswaar geen man nodig om zich compleet te voelen, maar ze hoop toch dat ze ooit de ware zal tegenkomen. Naar eigen zeggen wil ze gelijk trouwen en hoeft ze niet te daten. "Je leert elkaar niet kennen van daten. Je leert elkaar kennen op twee manieren of je moet samenwonen of je moet samen op vakantie."

Huismama

Als je Selma al wat langer volgt, zou je het wellicht niet zeggen, maar de influencer zou het op zakelijk gebied eigenlijk wel rustiger aan willen doen. "Als iemand mij vraagt: 'Wat wil je nu worden?', dan denk ik: getrouwde vrouw, huismama en voor de kinderen zorgen. Ik zie dat niet per se als onderdanig, maar ik vind wel dat je dat als man zijnde moet verdienen."

Ster advertentie
Ster advertentie