Entertainment

Jada Pinkett Smith over huwelijk met Will Smith: "We blijven voor altijd samen"

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Jada Pinkett Smith over huwelijk met Will Smith: "We blijven voor altijd samen"

Lang leek het erop dat Will en Jada Pinkett Smith onafscheidelijk waren. De afgelopen jaren bleek echter dat het niet alleen maar rozengeur en maneschijn was voor het powerkoppel. Will en Jada hebben namelijk een gecompliceerde relatie, maar ondanks alles zullen ze nooit uit elkaar gaan. Tenminste, als we Jada mogen geloven.

Voor altijd samen

Jada Pinkett Smith schoof gisteren aan bij The Drew Barrymore Show om het over haar boek Worthy te hebben. Tijdens het gesprek kwam uiteraard haar huwelijk met Will Smith aan bod. Daarover zei Jada: "Wanneer je jezelf leert accepteren, leer je ook je partner volledig te accepteren. Je leert zowel het licht als de schaduw van iemand te omarmen. Dus ik houd van Will om wie hij is. Ik houd van Chris [Rock] om wie hij is en van mezelf. Daar gaat het uiteindelijk om."

Drew Barrymore merkte op dat het in Jada's boek overkomt alsof zij en Will niet maar samen zijn, maar Jada was daar kort en duidelijk over. "We blijven samen, voor altijd. We hebben ons best gedaan."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Nog steeds getrouwd

In aanloop naar de lancering van haar autobiografie onthulde Jada Pinkett Smith dat zij en Will al jaren niet meer samenwonen. Wel zijn de twee officieel nog steeds getrouwd. Naar aanleiding van Jada's onthullingen in het boek gaf Will aan dat hij zijn vrouw "veerkrachtiger, slimmer en medelijdend vond dan dat hij eerder dacht".

Ster advertentie
Ster advertentie