Entertainment

Jade Anna (20) deelt Q&A over borstvergroting: "Blij dat ik deze stap heb gezet"

foto: TikTok @jadeanna
  1. Newschevron right
  2. Jade Anna (20) deelt Q&A over borstvergroting: "Blij dat ik deze stap heb gezet"

Influencer Jade Anna van Vliet (20) liet vorige week weten dat zij een borstvergroting heeft ondergaan. Met miljoenen volgers op sociale media is haar leven voor velen openbaar, en de beslissing om zo’n ingreep te ondergaan leidde tot veel reacties.

"Geen huge ass boobs"

In een bijna vier minuten durende video legt Jade Anna gedetailleerd uit wat haar beweegredenen waren en hoe ze de borstvergroting heeft ervaren. Ze begint met een duidelijke disclaimer: "Dit zijn mijn ervaringen. Ik ben er tot nu toe heel blij mee en voor mij voelde het als de juiste keuze op het juiste moment". Een van de belangrijkste punten die Jade Anna benadrukt, is dat ze wilde dat haar borsten natuurlijk zouden blijven ogen en passen bij haar lichaam. “Ik heb tegen hem gezegd: ik wil geen huge ass boobs, ik wil gewoon mooie borsten die bij mijn lichaam passen”. Deze keuze leidde tot de beslissing om voor implantaten van 265CC te gaan, wat volgens haar goed bij haar figuur past.

De kliniek en het consult

Jade Anna liet haar ingreep uitvoeren in een gerenommeerde kliniek in Amsterdam. Ze benadrukt dat de procedure volledig door haarzelf is betaald en niet gesponsord werd, iets wat vaak ter discussie staat bij influencers. "Ik heb goede verhalen gehoord over deze kliniek en de cosmetisch chirurg", voegt ze toe. Bij het eerste consult werd haar alles uitgelegd over de mogelijke opties. Ze koos voor implantaten in plaats van een vergroting met vet. “Ik ben gegaan voor een anatomische vorm, dat betekent dat het meer een druppelvorm heeft in plaats van een ronde vorm. Dat vond ik heel belangrijk”. Deze keuze maakte het proces echter niet eenvoudiger, vooral het kiezen van de juiste maat vond ze een uitdaging. “Ik zat een beetje tussen een 75-A en -B in, maar uiteindelijk koos ik voor 265CC”.

Kosten en herstel

Een borstvergroting is niet goedkoop en Jade Anna was dan ook open over de kosten. "Ik was 4500 euro kwijt" deelt de influencer eerlijk. "Dit bedrag verschilt waarschijnlijk per kliniek en per dokter, maar dit is wat ik heb betaald". Ook het herstelproces komt aan bod; zo moet ze zes weken lang een speciale sportbeha dragen die ze van de kliniek heeft gekregen. Ondanks de kosten en het herstel, kijkt Jade Anna positief terug op haar keuze. Voor haar voelde het als de juiste beslissing en ze is tot nu toe zeer tevreden met het resultaat. “Ik ben blij dat ik deze stap heb gezet”.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie