Entertainment

'Hawk Tuah'-girl heeft slecht nieuws voor fans: "Ik zal nooit gebruikmaken van OnlyFans"

foto: YouTube: Tim & Dee TV
  1. Newschevron right
  2. 'Hawk Tuah'-girl heeft slecht nieuws voor fans: "Ik zal nooit gebruikmaken van OnlyFans"

De kans is groot dat je sinds afgelopen week bekend bent met de 21-jarige Hailey Welch, beter bekend als de 'Hawk Tuah'-girl. Welch ging compleet viraal, nadat ze in een interview van Tim & Dee TV een vunzig - maar vooral hilarisch - antwoord gaf op de vraag: "Wat maakt een man altijd gek in bed?". "Geef hem een 'Hawk Tuah'. Soms moet je gewoon op dat ding spugen, snap je?", antwoordde Welch. Sindsdien is de Amerikaanse een wereldwijd fenomeen en willen fans 'meer' van haar zien. Daarom krijgt ze regelmatig de vraag wat haar OnlyFans-account is. Helaas heeft de 'Hawk Tuah'-girl geen goed nieuws voor haar thirsty fans.

"Stop met vragen"

"Stop met vragen naar de link in bio van mijn OnlyFans", liet Welch weten middels een Instagrampost, waarin ze vertelt hoe haar leven in slechts twee weken is veranderd. De 21-jarige laat weten dat ze het platform, dat voornamelijk voor expliciete content wordt gebruikt, nooit zal gebruiken. "Ik heb geen OnlyFans-account en ik zal er nooit gebruik van maken. Ik maak alleen maar grappige content. Dat is het enige wat ik doe."

In de Instagrampost vertelt Welch ook dat ze het vervelend vind dat er vanwege haar toegenomen populariteit veel journalisten voor haar deur staan. Daarnaast vindt ze het niet zo leuk dat er veel nepaccounts rondgaan van haar. Verder overweegt ze juridische stappen te ondernemen tegen mensen die 'Hawk Tuah'-merchandise verkopen zonder haar toestemming. "Ik heb er geen toestemming voor gegeven en het is allemaal nep. Ik verdien er helemaal geen geld aan. Gelukkig heb ik een manager een advocaat ingehuurd, dus we komen achter jullie aan."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Niet alleen maar kommer en kwel

Gelukkig is het niet allemaal kommer en kwel voor de 'Hawk Tuah'-girl. Zo vertelt ze dat er ook genoeg is om van te genieten nu ze een internetfenomeen is. Zo heeft Welch haar podiumvrees overwonnen door voor 80.000 mensen te zingen tijdens een concert van Zach Bryan. Ook heeft de internetsensatie haar baan opgezegd en moet ze er elke dag tiptop uitzien. "Ik moet me meer dan één keer per week opmaken. Ik kan er niet meer bij lopen als Adam Sandler."

Ster advertentie
Ster advertentie