Entertainment

Wiz Khalifa en Aimee Aguilar verwachten hun eerste kindje

foto: Instagram @wizkhalifa
  1. Newschevron right
  2. Wiz Khalifa en Aimee Aguilar verwachten hun eerste kindje

Wiz Khalifa vierde Vaderdag op een bijzondere manier gisteren. Samen met zijn vriendin Aimee Aguilar kondigde hij namelijk aan dat ze hun eerste kindje verwachten. Het koppel deelde het heugelijke nieuws met de wereld via een aantal sprekende zwangerschapsfoto's op Instagram.

Aimee Aguilar

De tortelduifjes deelden gisteren een gezamenlijke foto op Instagram waarop duidelijk te zien is dat Aimee zwanger is. Zo houdt ze een positieve zwangerschapstest vast en heeft de 36-jarige rapper zijn hand op haar buik gelegd. Naast de post die de twee deelden, heeft Aimee ook een aantal foto's van haar zwangerschapsfotoshoot gedeeld. Op de foto's zie je hoe haar lichaam is verhuld in verschillende gedrapeerde doeken en jurken. In beide posts laat het koppel weten dat er een meisje op komst is. Zo luidden beide captions: "Baby Girl On The Way".

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Wiz Khalifa

De eerste persoon die Wiz Khalifa en Aimee Aguilar feliciteerde met het heugelijke nieuws was Amber Rose. Oftewel de ex-vrouw van Wiz Khalifa. "We kunnen niet wachten om haar te ontmoeten!", reageerde ze onder de foto. De Black and Yellow-rapper en Rose trouwden in 2013 en hadden een huwelijk van drie jaar. Gedurende die tijd kregen ze een zoontje genaamd Sebastian Taylor Thomaz (11).

Aimee en Wiz hebben elkaar in 2018 ontmoet op de set van een muziekvideo van Tyga. Dit leidde tot een eerste ontmoeting en een uitnodiging om samen een drankje te doen, wat het begin was van hun liefdesverhaal. In 2020 werd hun relatie voor de buitenwereld bevestigd door verschillende foto's die Aimee deelde op Instagram. Daarna werden ze verschillende keren samen in het openbaar gespot.

Ster advertentie
Ster advertentie