Entertainment

Cristiano Ronaldo breekt record en maakt kids trots: "Een cadeau voor mijn familie"

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Cristiano Ronaldo breekt record en maakt kids trots: "Een cadeau voor mijn familie"

Cristiano Ronaldo heeft een nieuw record binnen. De Portugese voetballer is gisteren namelijk een YouTube-kanaal gestart en heeft binnen negentig minuten meer dan een miljoen subscribers weten binnen te halen.

Cristiano Ronaldo breekt YouTube-record

Binnen nog geen 90 minuten verzamelde Cristiano Ronaldo al meer dan een miljoen abonnees, waarmee hij het record verbrak van het kanaal dat het snelst een miljoen abonnees behaalde. Op Instagram plaatste Ronaldo een video waarin hij de mijlpaal deelde met zijn kinderen, die heel enthousiast reageerden op het nieuws. In de tekst bij de video schreef hij: "Een cadeau voor mijn familie. Dankjewel naar alle SiUUUbscribers."

Zes uur na de lancering stond de teller al op meer dan zes miljoen abonnees. De lancering ging gepaard met een reeks video's, waaronder een trailer die een voorproefje geeft van toekomstige content, een quizspel met zijn partner Georgina Rodriguez en een clip waarin Ronaldo zijn wassen beeld van Madame Tussauds ontmoet.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Gaat Ronaldo nog een record breken?

Met deze groei maakt Cristiano Ronaldo kans om het record te breken voor het snelst groeiende kanaal. Momenteel staat dit record op naam van Hamster Kombat, die binnen zeven dagen toen miljoen abonnees behaalde.

Ster advertentie
Ster advertentie