Entertainment

Roxy Dekker gaat keihard onderuit tijdens Lowlands optreden

foto: Instagram @roxy.dekkerr
  1. Newschevron right
  2. Roxy Dekker gaat keihard onderuit tijdens Lowlands optreden

Roxy Dekker mocht voor het eerst in haar leven optreden bij festival Lowlands en dat was een performance die ze niet snel zal vergeten. De populaire zangeres gleed namelijk keihard onderuit midden in haar optreden.

Roxy Dekker gaat onderuit op Lowlands

Tijdens haar optreden sprong Roxy Dekker vrolijk rond om de energie erin te houden. Maar helaas hield ze geen rekening met het feit dat het podium nog nat was van een eerdere regenbui, waardoor ze haar evenwicht verloor. Gelukkig bleef het bij een paar schrammen en kon ze er zelf ook snel de humor van inzien. In een TikTok-video deelde ze haar ervaring en schreef ze: "Je bent gevallen tijdens je eerste show op Lowlands, maar je moet noncha blijven."

Video niet beschikbaar

Roxy Dekker op Lowlands

Ondanks haar recente opkomst in de muziekwereld, is Roxy Dekker een echte hitmaker. Op slechts 19-jarige leeftijd heeft ze al een enorme fanbase opgebouwd. Zo maakte ze onder meer bangers als Sugardaddy en Gaan We Weg in samenwerking met niemand minder dan Ronnie Flex. Haar laatste nummer staat al weken lang op nummer 1 in de top 100. Het is dan ook niet gek dat Roxy Dekker de festivalgangers verraste met een Lowlands-optreden en het dak eraf blies.

Ster advertentie
Ster advertentie