Entertainment

Gregossan reageert op haters die raps niet geloven: “Huurde Lamborghini Urus uit eigen zak”

foto: YouTube: De Ambassade
  1. Newschevron right
  2. Gregossan reageert op haters die raps niet geloven: “Huurde Lamborghini Urus uit eigen zak”

Gregossan staat in de Nederlandse rapscene te boek als een veelbelovend talent. De jonge rapper die aangesloten is bij OJ Cartel, het label van Djaga Djaga, rapt met veel energie over de dingen die hij meemaakt. Zo zijn geweld en de dure auto’s die hij rijdt een veelvoorkomend onderwerp in zijn muziek. Sommige mensen op het internet denken echter dat de raps van Gregossan niet op de waarheid gebaseerd zijn. Volgens hen is het niet mogelijk dat een tiener een Lamborghini Urus in zijn bezit heeft. Bij Pass De Aux kreeg Gregossan de mogelijkheid om hierop te reageren.

Gregossan over het rijden van een Lamborghini Urus

Tijdens het gesprek in Pass De Aux werd Gregossan gevraagd of hij begreep dat mensen niet geloven dat een tiener kan rijden in een bolide van een paar ton. Hier was de rapper duidelijk over. “Tuurlijk heb ik zelf geen Urus. Dat kan ik niet betalen. Als ik zeg dat ik in een Urus rijd, bedoel ik daarmee dat ik er wel eens eentje huur. We houden ervan om in mooie auto’s te rijden.”

Dat Gregossan geen Lamborghini Urus kan betalen wil volgens hem niet zeggen dat hij geen cent te makken heeft. Zo vertelde hij: “Toen ik achttien of negentien jaar oud was, huurde ik de Lamborghini Urus toen die net uitkwam. Daardoor zorgde ik er wel voor dat mijn imago klopte. Ik heb de huur van die Urus ook uit eigen zak betaald. Ze kunnen er sowieso niet omheen dat ik geld maak.”

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Gregossan over het geweld dat hij meemaakte

Naast het gesprek over auto’s, bespraken de heren van Pass De Aux ook nog een ander onderwerp met Gregossan, namelijk het geweld dat vaak voorkomt in zijn raps. Volgens Gregossan is hij, ondanks de dingen die hij rapt, een ‘superlieve jongen’. Het geweld in zijn raps komt met name door de omgeving waarin hij zit. “Als jij in een omgeving zit met zulke jongens dan krijg je dat automatisch mee en dan ga je dat ook rappen.” De rapper uit Maassluis geeft aan zelf ver weg te blijven van gewelddadige situaties. “Sommige jongens die ik ken zijn jonger dan ik en krijgen een strafeis van vijf jaar. Dat wil je echt niet.” Gregossan duidde dan ook dat hij vooral rapt wat de mensen in zijn omgeving meemaken.

Het draait Gregossan vooral om de views

Aan het eind van de dag boeit het Gregossan naar eigen zeggen weinig dat mensen hem wel of niet geloven. Uiteindelijk vindt hij zelf dat het allemaal om de views draait. “Mensen haten altijd op iemand die het beter doet dan zijzelf. Ik doe het beter dan al die mensen die op mij reageren. Het gaat mij erom dat de cijfers van de views kloppen.”

Ster advertentie
Ster advertentie