Entertainment

Love Islands Molly-Mae Hague en Tommy Fury zijn uit elkaar: "Nooit gedacht"

foto: Molly Mae via Instagram
  1. Newschevron right
  2. Love Islands Molly-Mae Hague en Tommy Fury zijn uit elkaar: "Nooit gedacht"

Love Island UK-fans zijn in rep en roer, want hét it-koppel Molly-Mae Hague en Tommy Fury zijn uit elkaar. De twee leerden elkaar kennen tijdens hun deelname aan Love Island UK en zijn vijf jaar samen geweest.

Molly-Mae en Tommy zijn uit elkaar

Molly-Mae Hague deelde het nieuws met haar 7,9 miljoen volgers op haar Instagram-verhaal en liet weten dat ze een pauze neemt van sociale media. "Met veel verdriet moet ik mededelen dat Tommy en ik niet langer samen zijn", postte ze in haar Instagram Story. Het stel, dat elkaar ontmoette in de 2019-editie van Love Island en in 2023 verloofde, verwelkomde hun dochter Bambi begin vorig jaar.

In zijn eigen verklaring zei Tommy Fury dat hij "gebroken" was en vroeg hij om privacy van de fans. Hij bedankte Hague ook voor "het vader worden" en voegde eraan toe: "Bambi is onze prioriteit."

foto: Molly-Mae via Instagram

Verklaring Molly-Mae over breuk

Molly-Mae Hague enTommy Fury, beiden 25 jaar oud, zijn zonder twijfel het bekendste koppel dat is voortgekomen uit Love Island. In haar verklaring zei Molly-Mae: "Nooit had ik gedacht dat ik dit ooit zou moeten schrijven. Na vijf jaar samen te zijn, had ik nooit kunnen denken dat ons verhaal op deze manier zou eindigen."

Ze voegde eraan toe: "Ik zal altijd dankbaar zijn voor mijn prachtige dochter. Zonder ons zou zij er niet zijn en ze zal altijd mijn prioriteit blijven. Ik wil jullie allemaal bedanken voor de liefde die jullie ons de afgelopen vijf jaar hebben getoond. Jullie zijn allemaal deel geweest van onze reis." Molly-Mae sloot de post af door te zeggen dat ze terug zal keren op sociale media "wanneer het goed voelt".

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie