Entertainment

Monica Geuze verrast door wildvreemde die tegen haar voordeur plast: "Het was gewoon de hele dag nat"

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Monica Geuze verrast door wildvreemde die tegen haar voordeur plast: "Het was gewoon de hele dag nat"

In de nieuwste aflevering van de populaire podcast Geuze & Gorgels deelt Monica Geuze een opmerkelijk en vooral onsmakelijk incident na een avondje uit. Bij thuiskomst trof ze haar voordeur namelijk kletsnat aan en al snel ontdekte ze de schokkende reden: een wildvreemde man had tegen haar huis aan geplast. Dankzij camerabeelden heeft Monica nu bewijs van het bizarre voorval.

Wildvreemde man plast tegen de voordeur van Monica Geuze aan

Monica Geuze vertelt openhartig over het moment: "Ik kom thuis rond een uurtje of drie, half vier en de hele voordeur is nat. Ik denk: wat is dit? Ik vond het zo raar." Na het bekijken van de camerabeelden werd het mysterie snel opgelost. Tot haar verbazing zag ze een onbekende man die tegen haar huis stond te urineren.

Medepresentator Kaj Gorgels vroeg zich af of de man wist dat hij tegen het huis van Monica Geuze aan stond te plassen. De presentatrice twijfelt echter of dit het geval was: "Het was gewoon iemand die kon zichzelf niet meer inhouden en die is gewoon gaan pissen."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

De man was niet alleen

Op de beelden is bovendien te zien dat de man niet alleen was. "Dit is toch te smerig voor woorden. Die vriend staat dan op hem te wachten. Maar dat je dan niet tegen elkaar zegt: joh, laten we in de bosjes pissen in plaats van tegen iemands voordeur. Dit is toch bizar?", reageert Monica vol afschuw.

Monica Geuze was zichtbaar woedend over het incident. "Kijk dan hoeveel. In de hoek van de deur. Het liep helemaal naar beneden. Het was gewoon de hele dag nat", zegt ze boos. De beelden heeft ze nu in haar bezit, wat mogelijk kan leiden tot vervolgstappen voor de onbekende daders.

Ster advertentie
Ster advertentie