Entertainment

Babynieuws: Frenkie de Jong en Mikky Kiemeney zijn ouders geworden

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Babynieuws: Frenkie de Jong en Mikky Kiemeney zijn ouders geworden

Frenkie de Jong (26) en Mikky Kiemeney (25) zijn ouders geworden van hun eerste kindje. Frenkie's vriendin Mikky zou vorige week dinsdag bevallen zijn van hun zoontje. Dat maakt de vader van de voetballer en trotse opa vandaag bekend.

Baby

Er gingen al wat geruchten dat de baby van Frenkie de Jong en Mikky Kiemeney geboren zou zijn. Zo lieten Spaanse media weten dat de voetballer vorige week niet aanwezig was bij trainingen van zijn club FC Barcelona.

Vandaag bevestigt de vader van De Jong inderdaad dat Mikky bevallen is. Hij vertelt aan Radio 538 dat het goed gaat met beide ouders en dat ze een zoontje hebben gekregen. De naam van hun baby deelt hij daarentegen niet. "Dat willen ze denk ik zelf doen. Ik kan wel zeggen dat de doopnaam van de twee opa's is. Daar ben ik heel trots op."

Bijzondere datum

De vader van De Jong vertelt ook dat zijn kleinzoon op een bijzondere datum is geboren, namelijk 21 november. "Hij heeft natuurlijk altijd nummer 21 gehad vanaf Ajax. Ook bij Barcelona en het Nederlandse elftal. Mijn vader was op de 21e jarig", deelt hij.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie