Entertainment

Kim Kardashian wordt gesteund door de ex van haar zus: "Hij is er voor me sinds scheiding met Kanye"

foto: YouTube: Hulu
  1. Newschevron right
  2. Kim Kardashian wordt gesteund door de ex van haar zus: "Hij is er voor me sinds scheiding met Kanye"

Kim Kardashian heeft het zwaar als alleenstaande moeder. Dat vertelt ze in de nieuwste aflevering van The Kardashians. De reality-ster zegt dat Tristan Thompson, de ex van haar zus Khloe, er in moeilijke tijden voor het gezin is sinds Kanye West niet meer met ze samenwoont.

Kim over Tristan Thompson

Het is voor veel mensen opmerkelijk dat Kim zich zo positief uitlaat over Thompson, omdat bekend is dat zijn relatie met Khloe eindigde doordat hij vreemdging. Dat is voor Kim echter geen reden om niet haar eerlijke mening over de basketballer te geven. "Heel veel mensen gaan dit waarschijnlijk heel raar vinden. Maar hij is echt een geweldige man. Voor mij is hij echt een goede vriend en een fantastische vader. Maar het lukte hem op dat gebied (het zijn van een loyale partner, red.) gewoon niet."

Kim is het ermee eens dat Thompson in het verleden niet goed heeft gehandeld. "We hebben er onze gesprekken over gehad, we hebben er ruzie over gehad en we hebben er echt van alles over besproken", voegde ze eraan toe voordat ze hem begon te verdedigen. "Maar hij heeft ook zoveel positieve dingen laten zien. Hij is gewoon een heel goed mens en een geweldige vriend. Toen hij zag dat ik worstelde met mijn kinderen, is hij er echt voor me geweest."

Leegte na scheiding met Kanye

Volgens Kim begon Thompson een bepaalde leegte te vullen die ontstond door haar scheiding met Kanye West. Zo ging hij de sportwedstrijden van haar kids bezoeken en leuke dingen met ze doen. "Tristan gaat regelmatig mee naar de basketbalgames van Saint. Ook neemt hij de kinderen mee uit eten." Kim ziet de ex van haar zus als iemand op wie ze terug kan vallen. "Ik weet gewoon dat Tristan er altijd voor me zal zijn, vooral als het gaat over dingen tussen mij en mijn ex-man."

Voor Kim maakt het niet uit wat anderen van haar band met Thompson vinden. "Ik zal gewoon nooit vergeten dat hij er in moeilijke tijden voor me is geweest. Daardoor realiseer ik me dat ik niet zomaar afstand van iemand moet nemen. Ondanks zijn slechte keuzes in het verleden, heeft hij bewezen dat hij een kans verdient om te laten zien dat hij gegroeid is als persoon."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Tristan Thompson en Khloe

Tristan Thompson is vooral bekend van zijn carrière als basketballer. Zo speelde hij de afgelopen twaalf seizoenen onder meer voor de Boston Celtics, Chicago Bulls en Los Angeles Lakers. Momenteel komt Thompson uit voor de Cleveland Cavaliers, de ploeg waarmee hij in 2011 op de vierde plek eindigde. De basketballer heeft twee kinderen met Khloe Kardashian. Hun relatie eindigde afgelopen jaar nadat Thompson vreemdging, maar volgens de laatste geruchten woont de basketballer wel weer samen met zijn ex. Zo zou hij na het plotselinge overlijden van zijn moeder weer contact gezocht hebben met Khloe, die hem ondanks alle vervelende gebeurtenissen te hulp zou zijn geschoten.

Ster advertentie
Ster advertentie