Entertainment

Justin en Hailey Bieber verwelkomen eerste kind Jack Blues

foto: EPAfoto: EPA
  1. Newschevron right
  2. Justin en Hailey Bieber verwelkomen eerste kind Jack Blues

Justin en zijn vrouw Hailey Bieber hebben mooi nieuws. Laatstgenoemde is namelijk bevallen van een pasgeboren zoontje, zo meldde de Canadese superster op Instagram. De dertigjarige zanger postte op zijn socialmediakanaal een foto van het voetje van zijn baby, gewikkeld in een deken.

Justin en Hailey verwelkomen Jack Blues

De dertigjarige Justin Bieber maakte in de Instagrampost de naam bekend van zijn kersverse zoontje: Jack Blues Bieber. Het in 2018 getrouwde koppel heeft de zwangerschap van Hailey lang geheim weten te houden. Dit deden ze omdat er tijdens hun zesjarige huwelijk telkens geruchten kwam over een vermeende zwangerschap van Hailey vanwege een opgezette buik. Daarom besloot ze, toen het moment echt daar was, om haar zwangerschap geheim te houden. Naar eigen zeggen kreeg ze pas een buik nadat ze ruim zes maanden zwanger was. Overigens genoot Hailey niet van de geheimhouding van haar zwangerschap. Hierover zei ze: “Ik was niet blij met de stress van het niet openlijk kunnen genieten van mijn zwangerschap. Het voelde alsof ik een groot geheim had en dat voelde niet goed. Ik wilde de vrijheid om erop uit te gaan en mijn leven te leven.’’

foto: Instagram: Justin Bieber

Justin en Hailey Bieber verwelkomen Jack Blues

Huwelijk Justin en Hailey

Het huwelijk tussen Justin en Hailey is over de jaren heen altijd veelbesproken geweest. Volgens sommige fans zou Hailey Justin hebben afgepakt van Selena Gomez. Ook zou Justin volgens sommige fans zelfs vreemd zijn gegaan met Hailey terwijl hij nog met Selena in een relatie zat. De geruchten werden zo heftig dat Hailey zelfs te maken kreeg met doodsbedreigingen en Selena Gomez riep iedereen dan ook op om te stoppen met de online pesterijen.

Ster advertentie
Ster advertentie