Entertainment

Megan Thee Stallion onthult diepste geheimen in nieuwe documentaire

foto: Megan Thee Stallion via Instagram
  1. Newschevron right
  2. Megan Thee Stallion onthult diepste geheimen in nieuwe documentaire

Megan Thee Stallion krijgt haar eigen documentaire. Fans zullen voor het eerst worden meegenomen in het leven van de rapper en meer leren over de ups en downs in haar carrière, maar ook persoonlijke leven.

Megan Thee Stallion krijgt documentaire

De documentaire genaamd Megan Thee Stallion: In Her Words wordt gemaakt in samenwerking met Amazon en zal dan ook op 31 oktober te zien zijn op Amazon Prime. In de docu krijgen we een ongefilterde kijk achter de schermen bij Megan, die ook nog eens ondernemer is. Fans zouden eindelijk een beeld moeten krijgen van de echte Megan.

De film, geregisseerd door Emmy-winnaar Nneka Onuorah, die ook de documentaire van Lizzo heeft gemaakt, neemt ons mee op een persoonlijke reis. Megan laat ons zien hoe ze haar weg naar de top vond, terwijl ze dealt met alle ups en downs van roem, verlies en druk. Het is niet duidelijk of er ook gesproken wordt over de situatie met Tory Lanez.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Megan Thee Stallion over Tory Lanez

Megan Thee Stallion werd in 2020 na een ruzie met Tory Lanez geschoten in haar voet. Niet alleen de traumatische gebeurtenis, maar ook de periode erna waren erg zwaar voor Megan. "Voordat ik ging performen, zat ik heel hard te huilen omdat ik het echt niet wilde doen. Ik wilde mijn fans alleen niet teleurstellen", vertelde Megan aan Women's Health. "Ik bleef in mijn kamer, deed de lampen niet aan en wilde de zon niet zien. Ik wist dat ik mezelf niet was, maar het duurde even voordat ik durfde te zeggen dat ik depressief was." Uiteindelijk besloot de rapper in therapie te gaan.

De situatie zorgde voor veel commotie in de muziekindustrie en creëerde twee kampen: team Megan en team Tory. "Heel veel personen behandelden mij niet alsof ik een mens was. Mensen probeerde mij kapot te maken en leken bepaalde verwachtingen te hebben. Als een zwarte vrouw, en vooral een darkskin vrouw, had ik het idee dat mensen vonden dat ik alle haat maar gewoon moest accepteren", deelde Megan.

Ster advertentie
Ster advertentie