Entertainment

Lena waarschuwt voor plastische chirurgie en toont littekens van laatste operatie

foto: Instagram: @lena.nhds
  1. Newschevron right
  2. Lena waarschuwt voor plastische chirurgie en toont littekens van laatste operatie

Realityster Lena, bekend van Ex on the Beach en Echte Meisjes in De Jungle, waarschuwde eerder haar volgers voor de nadelen van plastische chirurgie. Op haar Instagram-pagina deelde ze de resultaten van haar laatste operatie en spreekt ze openhartig over de littekens die ze eraan heeft overgehouden.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Niet tevreden

Lena heeft eerder aangegeven dat ze niet tevreden was met haar lichaam na verschillende cosmetische ingrepen. Ze voelde zich "verminkt" en gaf toe dat ze niet goed had nagedacht over de operaties die ze op jonge leeftijd al kreeg aangeboden. Enkele weken geleden ging Lena opnieuw onder het mes om haar BBL (Brazilian Butt Lift) en borstvergroting te corrigeren. Vandaag deelt ze het resultaat van deze corrigerende operaties en benadrukt opnieuw de nadelen van dergelijke ingrepen, specifiek de littekens die ze heeft overgehouden.

Een waarschuwing

"Ondanks dat ik nu eindelijk lekker in mijn vel zit dankzij mijn verkleiningen, ervaar ik ook de minder leuke kanten van mijn operaties. Namelijk mijn littekens! Dit hoort erbij, of je operatie nou goed of slecht is uitgevoerd. Ik heb ze vaak geprobeerd te bedekken, te bewerken op foto’s en heb zelfs laserbehandelingen ondergaan," deelt Lena op Instagram. "Nu dit eindelijk de wereld uit is, hoef ik me ook niet meer te schamen. Laat dit voor jou een waarschuwing zijn."

Op 16 juni plaatste de realityster al eerder een bericht waarmee ze haar stap aankondigde. Ze gaf aan dat ze niet meer lekker in haar vel zat door haar cosmetische ingrepingen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Onvermijdelijk gevolg

Lena benadrukt dat littekens een onvermijdelijk gevolg zijn van plastische chirurgie, ongeacht de kwaliteit van de ingreep. Ze roept haar volgers op om goed na te denken voordat ze dergelijke beslissingen nemen en benadrukt dat het belangrijk is om realistische verwachtingen te hebben over de uitkomsten van plastische chirurgie. Met haar openhartige bericht hoopt Lena anderen bewust te maken van de realiteit van plastische chirurgie en de blijvende gevolgen die het kan hebben. Haar boodschap is duidelijk: denk goed na voordat je besluit onder het mes te gaan en wees je bewust van de mogelijke nadelen.

Ster advertentie
Ster advertentie