Entertainment

Drake wordt uitgelachen door het internet vanwege nieuwe coupe: "Wil tienermeisje zijn"

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Drake wordt uitgelachen door het internet vanwege nieuwe coupe: "Wil tienermeisje zijn"

Wie Drake op Instagram volgt, weet dat hij niet snel bang is om iets nieuws te proberen. Zo ook met zijn uiterlijk. De rapper deelde in zijn Instagram Story namelijk dat hij zijn haar in twee vlechtjes met strikjes droeg. Iets waar veel social media-gebruikers toch wel een mening over hadden.

Drake wordt uitgelachen

Op de foto die Drake plaatste, is te zien hoe hij zwoel de spiegel in kijkt, terwijl hij zijn nieuwe haarcoupe met de wereld deelt. De coupe zou volgens sommigen geïnspireerd zijn op een look van Snoop Dogg. Anderen vinden het maar raar dat Drake zijn haar op deze manier draagt.

Zo schreef een social media-gebruiker: "Zijn obsessie om een tienermeisje te willen zijn, is zo vreemd." Een ander reageerde: "Net toen ik dacht dat mijn dag niet erger kon worden, deed hij dit." Andere gebruikers verwezen naar de ruzie tussen Kendrick Lamar en de rapper uit Toronto. "Als ik hem naast Sexxy Red zie, lijkt het alsof hij denkt dat hij bij twee stoere meiden staat", terwijl een ander opmerkte: "Kendrick heeft hem zo hard geraakt dat hij nu aan het veranderen is."

foto: Drake via Instagram

Ster advertentie
Ster advertentie