Entertainment

Bianca Censori draagt kleinste bikini ter wereld op weg naar etentje

foto: News.com.au
  1. Newschevron right
  2. Bianca Censori draagt kleinste bikini ter wereld op weg naar etentje

Bianca Censori is wederom het gesprek van de dag, vanwege haar expliciete kledingkeuze. Ditmaal droeg de 29-jarige architect een minuscule bikinitop en beigekleurige shorts op weg naar een etentje samen met haar man, Kanye West. De verschijning van Bianca's outfit maakt de tongen los op het internet, zo vinden mensen het schandalig dat ze rondloopt in iets wat de kleinste bikinitop ooit lijkt te zijn.

Kleinste bikini ter wereld

Bianca Censori en Kanye West kozen ervoor om hun lunch buiten de deur te gaan halen. Zo arriveerden de tortelduifjes in een Tesla Cybertruck van zo'n 100.000 dollar en liepen ze richting Bludso's barbecue-restaurant. Ondanks dat hun hele uitstapje lowkey moest blijven, was de outfit van Bianca alles behalve lowkey. Het koppel liet namelijk alle hoofden op straat naar hen draaien met Bianca's outfit. Zo droeg het model een zilveren bikinitop aan die haast niets aan de verbeelding overliet. Het zilveren topje bedekte enkel haar tepels. Daarnaast liep ze rond in beige shorts en droeg ze een groene camo-pet.

Kanye West droeg daarentegen kleding die iets meer van zijn lichaam bedekte dan zijn vrouw. De Yeezy-oprichter verscheen in een witte hoodie die hij combineerde met zwarte shorts en bijpassende YZY Pods.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Bianca Censori

Het stel trok niet alleen de aandacht van mensen op straat, maar ook van mensen op het internet. Zo reageren mensen via X verontwaardigd met: "Waarom?" en "Dit is echt te dom voor woorden." Dit is niet de eerste keer dat Bianca Censori de tongen los maakt op het internet. Ze staat inmiddels bekend om haar bizarre outfitkeuzes en verscheen al eerder in een outfit die bestond uit enkel duct tape of een kussen. Verder was ze ook te zien in een doorschijnende, zwarte bodysuit waarin ze duidelijk haar blote billen showde.

Ster advertentie
Ster advertentie