Entertainment

Eminem onthult dat hij opa wordt in nieuwe videoclip 'Temporary': "Moeilijkste wat ik ooit heb geschreven"

foto: YouTube: EminemMusic
  1. Newschevron right
  2. Eminem onthult dat hij opa wordt in nieuwe videoclip 'Temporary': "Moeilijkste wat ik ooit heb geschreven"

Eminem onthult in zijn nieuwste videoclip Temporary dat zijn dochter Hailie Jade Scott zwanger is van haar eerste kindje. Dit betekent dat Eminem zichzelf binnen een aantal maanden 'opa' mag noemen.

Eminem wordt opa

De onthulling van zwangerschap ging gepaard met veel emoties. Zo zien we in de videoclip dat Hailie Jade Scott een blauw shirt met de tekst: 'Grandpa 1' aan haar vader overhandigt samen met een foto van een echo van haar baby. Eminem reageert hier vol ongeloof op en staat met open mond te kijken naar zijn dochter en vervolgens naar de foto.

foto: YouTube: EminemMusic

'Temporary' maakt fans emotioneel

De videoclip brengt niet alleen het heugelijke nieuws dat Eminem binnenkort opa wordt, maar laat ook een andere, emotioneel geladen kant van de legendarische rapper zien. Zo geeft Eminem in zijn nummer aan dat "dit het moeilijkste is war hij ooit heeft geschreven". Daarbij deelt de 51-jarige rapper dat hij niet bang is voor de dood, maar juist voor het feit dat hij niet in staat zal zijn om al de dingen te zeggen die hij tegen zijn dochter wil zeggen, wanneer hij er niet meer is. Zo klinkt een deel van de lyrics: "Dus Hailie Jade, ik heb dit lied voor je geschreven om je te helpen omgaan met het leven, nu ik weg ben."

Fans reageren vol lof op de Temporay-videoclip en leven erg met Eminem en zijn dochter mee. Zo zegt iemand: "Ik kan nog steeds niet geloven dat Hailie nu getrouwd is. Ik zie haar nog steeds voor me als het kleine meisje uit de 'Mockingbird' videoclip." En een ander schrijft: "Eminem zien huilen is het meest menselijke dat ik ooit heb gezien." Daarbij houden sommige fans het zelf ook niet droog, na het zien van de videoclip. "De zang van Skylar Grey en de rap van Eminem zijn genoeg om een volwassen man aan het huilen te krijgen."

foto: YouTube: EminemMusic

Ster advertentie
Ster advertentie