Entertainment

Nicki Minaj voor miljoenen aangeklaagd door trouwe fan: “Ik ben door haar vernederd”

foto: AFPfoto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Nicki Minaj voor miljoenen aangeklaagd door trouwe fan: “Ik ben door haar vernederd”

Het is nog kort geleden dat Nicki Minaj werd aangehouden in Amsterdam voor drugsbezit, maar wellicht zal ze zich opnieuw moeten verantwoorden bij de autoriteiten. De 41-jarige rapper is namelijk door een trouwe fan aangeklaagd, zo meldt TMZ. De fan eist zo’n vijf miljoen dollar van de superster.

Nicki Minaj begaat strafbare feiten volgens fan

Volgens Tameer Peak, zoals de fan van Nicki Minaj heet, zou hij meermaals zijn vernederd door de 41-jarige artiest. In de aanklacht staat dat Nicki Minaj Peak uitnodigde in haar hotelkamer. Eenmaal gearriveerd, zou Minaj tijdens een livestream op Instagram Peak 'mentaal instabiel’ hebben genoemd. Ook zou de artiest Peak een stalker hebben genoemd. Volgens Peak is het helaas niet gebleven bij woorden. De fan zou in 2020 ook mishandeld zijn door Kenneth Perry, de echtgenoot van Nicki Minaj.

Fan klaagt Nicki Minaj aan voor miljoenen

In de aanklacht van Tameer Peak staat dat hij door de pesterijen en het geweldsincident reputatieschade, emotionele stress en financieel verlies zou hebben geleden. De gehele schade bij elkaar is volgens Peak en zijn advocaat zo’n vijf miljoen dollar. Dit hoopt hij dan ook te kunnen vorderen bij Nicki Minaj.

Reactie op fan van advocaat Nicki Minaj

Volgens de advocaat van Nicki Minaj, Judd Burnstein, staat de aanklacht van Peak in groot contrast met de waarheid. Volgens Burnstein is Peak iemand die haar client jaren heeft gestalkt. Nu probeert de fan volgens Nicki’s advocaat een poging te doen tot afpersing. "Hij is nu overgegaan op het proberen haar financieel af te persen met duidelijk valse beschuldigingen en juridisch frivole claims. Hij zal spijt krijgen dat hij deze beruchte weg is ingeslagen als hij gedwongen wordt haar juridische kosten te betalen zoals vereist door de wet van Californië", aldus Burnstein.

Ster advertentie
Ster advertentie