Entertainment

Het zit Drake niet mee: villa volledig onder water

foto: Instagram @champagnepapi
  1. Newschevron right
  2. Het zit Drake niet mee: villa volledig onder water

Het zit Drake de laatste tijd niet mee. Naast het feit dat hij meerdere keren gedist is door diverse mensen, heeft hij ook de pech dat zijn luxe villa in Toronto overstroomd is. Het gebeurde dinsdagnacht na een heftige storm die alle straten in de stad blank zette.

Dweilen met de kraan open

Drake legde de gebeurtenis vast middels een video die hij vervolgens deelde via zijn Instagram Story. In de video is te zien dat het water in de villa tot boven zijn enkels reikt. De beelden tonen hoe Drake in shorts en op blote voeten rondloopt door een kamer met een bezem in zijn hand. Wat helaas geen verschil gaat maken, gezien de grote hoeveelheid water. Naast Drake zie je nog iemand anders in zijn woning die met al zijn kracht de deuren van de kamer dicht probeert te houden. Tevergeefs, want het water stroomt nog net zo hard de villa binnen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

"God's plan"

Gelukkig kunnen Drake en zijn fans erom lachen. Zo schrijft hij bij zijn video: "This better be Espresso Martini", verwijzend naar het lichtbruingekleurde water dat over zijn voeten stroomt. Via X reageren fans met dingen als: "God's plan" en "Ik hoorde al dat hij een indoor zwembad had". Een fan geeft aan niet te snappen wat de Canadese rapper met de bezem van plan is en schrijft: "Die bezem gaat niet veel doen."

Een ander zegt er zeker van te zijn dat de record brekende artiest niet kan wachten tot dit jaar voorbij is. Hiermee verwijst de persoon natuurlijk naar de beef tussen Drake en Kendrick Lamar. Zo werd de spot met de One Dance-rapper gedreven door het Argentijnse elftal en is er een videogame gemaakt van de disstrack Not Like Us van Kendrick Lamar, waarin hij Drake onder meer een "certified pedophile" noemt.

Ster advertentie
Ster advertentie