Entertainment

Ronnie Flex haalt uit naar Roddelpraat: "Ik laat mijn moeder niet zo disrespecten"

foto: FunX
  1. Newschevron right
  2. Ronnie Flex haalt uit naar Roddelpraat: "Ik laat mijn moeder niet zo disrespecten"

Ronnie Flex heeft via Threads uitgehaald naar Roddelpraat. In het programma laten Jan Roos en Dennis Schouten zich (voor de zoveelste keer) racistisch uit. Voor Ronnie is de maat vol. De rapper vraagt zich hardop af hoe het kan dat het programma nog bestaat. "Ik haat deze guys echt uit de grond van mijn hart."

Ronnie Flex boos op Roddelpraat

In de nieuwste aflevering van Roddelpraat hebben de presentatoren het over geslachtsziektes. Dennis maakt vervolgens duidelijk dat hij ervan overtuigd is dat je alleen HIV kan krijgen als je seks hebt met zwarte vrouwen en homo’s. Die uitspraak schiet bij Ronnie Flex in het verkeerde keelgat. "Hoe kan dit kunnen, man? Sorry voor deze grafische beelden, maar ik moet dit gewoon delen", schrijft hij op Threads. "Ik haat deze guys echt uit de grond van mijn hart. Mijn moeder is een zwarte vrouw en ik kan niemand haar zo laten disrespecten."

foto: Threads

foto: Threads

Iedereen is in shock

Ronnie Flex is niet de enige die zich verbaast over de uitspraken bij Roddelpraat. Zo krijgt hij onder meer steun van Veronica van Hoogdalem. "Ronnie spreekt altijd vanuit zijn hart. En die twee gasten... ik ga er geeneens woorden aan vuil maken." Daarnaast is ook Architrackz in shock door de opmerkingen van Dennis Schouten. "Wauw! Wat zegt hij allemaal?"

foto: Instagram

foto: Instagram

Ster advertentie
Ster advertentie