Entertainment

KM weer op vrije voeten na ruim twee maanden gevangenschap

foto: YouTube: Un4gettable Music
  1. Newschevron right
  2. KM weer op vrije voeten na ruim twee maanden gevangenschap

KM is weer terug! Na ruim twee maanden vast te hebben gezeten is de artiest weer vrijgelaten. Dit meldde hij op zijn Instagrampagina. Hij bedankte daarbij God, zijn familie, team en fans.

Gevangenschap

KM mag zichzelf weer een vrij man noemen. Ruim twee maanden geleden maakte het lid van SFB bekend dat hij voor een oude zaak vast moest zitten. Het is niet bekend waar de strafzaak precies om ging. KM was hierdoor genoodzaakt om zijn tour te cancelen. In een Instagrampost van tien weken geleden deelde hij dat hij het jammer vond om zijn fans te moeten teleurstellen. Bovendien hoopte KM destijds snel herenigd te kunnen worden met zijn gezin.

Vrijlating

Nu KM weer vrij is, is hij naar eigen zeggen “summer ready”. Eerder gaf hij aan dat alle tickethouders voor een concertshow hun geld terug konden krijgen. Nu meldt de artiest dat er een update omtrent zijn tour zal komen voor alle mensen die hun kaartje nog steeds in bezit hebben. Ook voegde hij eraan toe dat hij alle fans die een kaartje hebben voor zijn tour waardeert. Binnenkort zal de SFB-artiest meer info bekend maken omtrent zijn tour.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie