Entertainment

Woede om Ayleen Bella van Ex On The Beach: “Ga mijn baby niet laten vaccineren”

foto: Instagram: Ayleen Bella
  1. Newschevron right
  2. Woede om Ayleen Bella van Ex On The Beach: “Ga mijn baby niet laten vaccineren”

Ayleen Bella, bekend van Ex On The Beach, is op dit moment hoogzwanger van haar eerste baby. De influencer gaf haar volgers de mogelijkheid om haar vragen te stellen omtrent haar zwangerschap. Een van haar volgers vroeg of Ayleen Bella van plan was om haar baby te laten vaccineren. Uit het antwoord van de Ex On The Beach-deelneemster was echter op te maken dat dat niet zal gebeuren en dat kwam haar op flink wat kritiek te staan.

Felle kritiek op Ayleen Bella’s besluit om haar baby niet te vaccineren

Het besluit van Ayleen Bella om haar baby niet te laten vaccineren zorgde voor een stortvloed aan kritiek. Zo vonden vele ouders het een schande dat een moeder haar kind zo in gevaar brengt. Dit bleek uit de Instagramchats die Ayleen Bella deelde op haar Stories. Zo reageerde iemand in haar DM met: “Dom, dom, dom meisje. Kijk jezelf lekker in de spiegel aan als je kindje komt te overlijden, omdat jij in waantheorieën gelooft.” Weer een ander reageerde: “Iel gadver! Jouw baby sterft!”

foto: Instagram: Sjamadriaan

Ayleen Bella in discussie met Sjamadriaan

Journalist Adriaan ter Braack reageert Ayleen Bella

Ook journalist Adriaan ter Braack, op socials ook wel bekend onder de naam Sjamadriaan, reageerde vol verbazing op de onthulling van Ayleen Bella. De journl, die erom bekendstaat andere mensen te wijzen op feitelijke onjuistheden op wetenschappelijk vlak, had geen goed woord over het besluit van Ayleen Bella. Vooral niet omdat ze beweert dat kinderen overlijden van de vaccinaties. Volgens Adriaan ter Braack overlijden kinderen wanneer ze juist niet gevaccineerd zijn. Ook heeft de wetenschapsjournalist er moeite mee dat Ex On The Beach-deelneemster ruim 300.000 volgers kan beïnvloeden. Zo zei hij in een gedeeld DM-gesprek tegen Ayleen Bella: “Je verkondigt schadelijke onzin.”

Ayleen Bella verdedigt haar keuze ondanks kritiek

Uiteindelijk maakt de ophef vrij weinig uit voor Ayleen Bella. Zo zei ze: “Ik doe wat ik zelf wil. Waarom maakt iedereen zich zo druk om mij? Niemand hoeft te doen wat ik doe.” Ook hoeven de mensen niet te verwachten dat ze een inkijkje zullen krijgen in de tweede zwangerschap, mocht die plaatsvinden. Zo vertelde de Ex On The Beach-deelneemster: “Mijn tweede zwangerschap ga ik helemaal niet meer delen, want sommige mensen zijn zo vervelend."

Ster advertentie
Ster advertentie