Entertainment

Love is in the air: Nelly en Ashanti zijn in het geheim getrouwd

foto: Ashanti via Instagram
  1. Newschevron right
  2. Love is in the air: Nelly en Ashanti zijn in het geheim getrouwd

Het liefdesverhaal van Nelly en Ashanti lijkt elke keer zoeter te worden. De twee kondigden eerder dit jaar al hun eerste zwangerschap aan en blijken nu ook al in het geheim getrouwd te zijn. Volgens TMZ zou het koppel namelijk sinds december al officieel man en vrouw van elkaar zijn.

Ashanti en Nelly getrouwd

Nelly en Ashanti zijn hét it-koppel en hebben laten zien dat ze echte soulmates zijn. De twee hadden in de beginjaren van de 00's een relatie en gingen in 2009 uit elkaar. Vorig jaar kwamen de twee weer samen. Fans waren lyrisch over het nieuws en het nostalgische gevoel werd alleen maar versterkt toen ook nog bleek dat de twee niet alleen verloofd zijn, maar ook hun eerste kindje samen verwachten.

Het koppel zou alleen niet helemaal eerlijk zijn geweest, aangezien de twee in december al hun liefde al hebben bezegeld volgens TMZ. Nelly en Ashanti hebben het nieuws allebei nog niet bevestigd, maar fans hopen natuurlijk dat het koppel nog een grote bruiloft zal geven en alle iconische 00's sterren bij elkaar zal brengen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie