Entertainment

Adje vertelt gedetailleerd over zijn ontmaagding: "Ik kwam gelijk"

foto: YouTube: NPO 3
  1. Newschevron right
  2. Adje vertelt gedetailleerd over zijn ontmaagding: "Ik kwam gelijk"

Adje heeft een boekje opengedaan over zijn meest intieme kanten. Zo vertelt de rapper openhartig over zijn ontmaagding en zijn angsten in de YouTubeserie Touringcar Terpstra. Adje onthulde dat hij een angst heeft voor muizen en ratten en vertelde in detail hoe zijn ontmaagding eraan toe ging.

Adje over zijn ontmaagding

"Op de middelbare school was het een ding om aan elkaar te vragen of je nog maagd was", begint Adje in de video. De rapper had eerst gezegd dat hij ontmaagd was, maar bekende toch aan een vriend dat hij loog. De vriend stelde hem vervolgens voor aan de jonge meid die Adje zou ontmaagden. "Die vriend van mij zei dat hij haar had ontmaagd, maar ze vond mij stiekem leuk en kwam die dag erna bij me langs." De volgende dag stond ze inderdaad bij Adje op de stoep en vanaf toen ging alles heel snel. "Ik deed een condoom om, ze ging op me zitten en ik kwam meteen klaar. Meteen." De rapper dacht dat het hoogtepunt wat hij op dat moment voelde, seks was, maar dat bleek niet het geval. "Toen was mijn leven verpest", grapt hij.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Angst voor muizen en ratten

Naast zijn ontmaagding gaat Adje ook dieper in op zijn angsten voor knaagdieren. Hij beschrijft hoe zijn angst voor muizen hem zelfs een keer dwong om in zijn auto te slapen. Het feit dat de rapper een muis op zijn kamer zag, maakte hem zo ongemakkelijk dat de Amsterdammer zijn huis verliet. "Ik slaap niet waar de die motherf*ckers leven, man."

Adje was bang voor zichzelf

Behalve zijn angst voor knaagdieren laat Adje ook weten dat hij weleens bang is geweest voor zichzelf. Zo vertelt de rapper over de eerste klussen die hij deed op 15-jarige leeftijd om geld te verdienen. "Mijn klasgenoten waren achttien en negentien jaar oud en kwamen naar school in auto's. Daardoor vroeg ik me af hoe ze aan de auto's kwamen, want mijn moeder had geen geld. Zij had twee baantjes, maar geen auto." Een vriend van Adje had destijds ook een nieuwe auto gekocht en vertelde dat Adje wel wat bij kon verdienen. "Hij zei tegen mij: 'Als je wat wil bijverdienen dan kun je mijn telefoon even overnemen. Verdien je dit weekend toch driehonderd gulden.'" De rapper deelt dat hij drugs probeerde te verkopen en dat hij slimme trucjes had bedacht om geld te ronselen. "Op een gegeven moment zat ik best wel diep en toen was ik wel echt bang voor mezelf. Ik besefte ineens: shit, vroeger had ik toch normen en waarden? Is dit hoe ik ben opgevoed? Nee, maar ik doe het toch."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

De angst om geen goede vader te zijn

Ten slotte is de 41-jarige rapper ook openhartig over een andere angst. Namelijk de angst om geen goede vader te zijn. "Ik denk niet dat ik echt een voorbeeld heb gezien van hoe dat werkt. Onze ouders kwamen hiernaartoe en zij waren meer in 'survivalmodus' dan dat ze echt aan het leven waren." Nu zoekt Adje naar manieren om een goede vader te zijn voor zijn zoontje, los van de overlevingsinstincten waarmee zijn ouders leefden. "Al ben ik bang. Als mijn zoontje dit ooit terugziet, wil ik dat hij wel zoiets heeft van: mijn pa durft zich wel over zijn angsten heen te zetten."

Ster advertentie
Ster advertentie