Entertainment

Noa Lang komt met een documentaire over zijn leven genaamd 'Lastpak'

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Noa Lang komt met een documentaire over zijn leven genaamd 'Lastpak'

PSV-voetballer Noa Lang is een uitgesproken persoonlijkheid die vele gevoelens losmaakt. Om die reden hebben velen hun mening paraat over de 24-jarige voetballer. Sommigen vinden Noa Lang geweldig en anderen kunnen zijn karaktertrekken niet uitstaan. Los van alle meningen kun je één ding met zekerheid stellen: Lang is altijd zichzelf gebleven en dat ook nog eens op unieke wijze. Wat dat betreft, is de flamboyante vleugelspeler de perfecte persoon om te volgen voor een documentaire en daarom komt Prime Video met een vierdelige serie over zijn leven genaamd Lastpak.

Documentaire

In de documentaire wordt Noa Lang gevolgd bij zijn oude club Club Brugge, zijn huidige club PSV en bij het Nederlands Elftal. De makers van de documentaire spreken daarnaast ook verschillende sleutelfiguren uit zijn voetbalcarrière tot nu toe. Zo komen zijn oude Ajax-trainer Erik ten Hag en zijn voormalig Club Brugge-trainer Alfred Schreuder aan het woord. Met beide coaches had de aanvaller bij vlagen een moeizame relatie. Daarnaast spreken de makers van Lastpak verschillende teamgenoten bij Oranje zoals Denzel Dumfries en Memphis Depay. Bovendien worden ook zijn ouders en zijn stiefvader Nordin Boukhari, die ook actief was als profvoetballer, bevraagd over hun (stief)zoon.

Karakter

Noa Lang is sinds 2019 actief op het hoogste niveau. De voetballer staat er bekend om te blaken van het zelfvertrouwen. Hij maakt met zijn karakter dan ook veel los bij de mensen. Zo krijgt hij vaak kritiek op zijn provocerende manier van communiceren. In 2021 debuteerde Lang bij Oranje. Voormalig bondscoach Louis van Gaal nam hem in 2022 mee naar het WK in Qatar. Naast zijn voetbalcarrière is Lang ook bezig met het maken van muziek. Zo bracht hij vorig jaar het nummer 7K Op Je Feestje uit. Inmiddels is het nummer bijna negen miljoen keer gestreamd.

Lastpak

Noa Lang is niet de eerste Nederlandse voetballer die gevolgd wordt voor een documentaire. Eerder werden er al documentaires gemaakt over Memphis Depay en Daley Blind. Lastpak is vanaf vrijdag te zien op Prime Video. Bekijk hier de trailer.

Ster advertentie
Ster advertentie