Entertainment

JoeyAK verbreekt stilte over dood Bigidagoe: "Ik heb dagenlang gehuild"

foto: Instagram: @mpgmusiclabel
  1. Newschevron right
  2. JoeyAK verbreekt stilte over dood Bigidagoe: "Ik heb dagenlang gehuild"

JoeyAK heeft voor het eerst van zich laten horen over de dood van Bigidagoe. De rapper deelt een emotionele audioboodschap via zijn Instagram waarin hij vertelt dat het verlies hem hard heeft geraakt. "Mijn hart bloedt. Een young n***** heeft gehuild voor days."

JoeyAK over dood Bigidagoe

Het label MPG Music brengt vandaag het album 6 Gangen Menu uit om de overleden Bigidagoe te eren. Het is dan ook geen toeval dat JoeyAK op de releasedag zijn boodschap met de wereld deelt. De rapper maakt zijn fans direct duidelijk dat het verlies van Bigidagoe veel impact op hem heeft gehad. "Ik ga je naam niet eens noemen zonder 'get back'. Mijn hart bloedt, een young n***** heeft gehuild voor days." Het gemis is groot. Desondanks beseft JoeyAK zich dat hij niks aan de situatie kan veranderen. "God heeft het zo gewild. Niemand kan daar iets tegen doen."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Emotionele boodschap

De oprichter van Zone6 hoopt dat zijn goede vriend Bigidagoe nu op een betere plek is. "Jij was die jongen die van het leven genoot, maar geen stress: hier geloven we in leven na de dood." Volgens JoeyAK keken mensen op hen neer omdat ze uit Holendrecht komen. Hij is er trots op dat Bigiedagoe tot aan zijn laatste adem de wijk bleef vertegenwoordigden. "De man is een Holendrecht-legend. Show ons love, niet alleen als we er niet meer zijn. Dit album moet de hele wereld over gaan."

In de audioboodschap richt JoeyAK zich ook tot de jongeren in Nederland. "Tegen de jeugd zeg ik: 'Blijf soldaat'. Je kan worden wat je wil, als je maar je best doet." De rapper wil meegeven dat ze slim met hun kansen moeten omgaan. "Geld is niet alles. Kijk naar mij: ik had eerst niks, toen wel, maar ik ben niet blij. Probeer jezelf te allen tijde goed te zetten."

Moord op Bigidagoe

Bigidagoe werd op zondagochtend 25 februari neergeschoten aan de Rhoneweg in Amsterdam-West. De 26-jarige rapper was die nacht aanwezig bij een feest in Rhone Events Center. Hij vertrok iets voor half zes ’s ochtends en ging in zijn auto zitten. Op het moment dat de dader eraan kwam, probeerde Bigidagoe nog te vluchten. Dat was echter tevergeefs, zo meldt De Telegraaf. Naar verluidt werd de Amsterdammer door meerdere kogels geraakt. Na een reanimatiepoging op de plaats delict, werd hij door de ambulance meegenomen naar het ziekenhuis. Daar overleed Bigidagoe aan zijn verwondingen.

De politie is direct na de moord een grootschalig onderzoek gestart en heeft een verdachte aangehouden op het vliegveld van Parijs. Het gaat om een 20-jarige Amsterdammer. Hij zit momenteel vast in afwachting van zijn proces.

Ster advertentie
Ster advertentie