Entertainment

Megan Thee Stallion openhartig over emotionele instorting door schietpartij Tory Lanez

foto: EPA
  1. Newschevron right
  2. Megan Thee Stallion openhartig over emotionele instorting door schietpartij Tory Lanez

Megan Thee Stallion brengt binnenkort een eigen documentaire uit, de artiest deelt een kijkje in haar privéleven na een aantal moeizame jaren



Nieuwe documentaire Megan Thee Stallion

Megan Thee Stallion bracht gisteren de trailer uit van haar nieuwe documentaire 'Megan Thee Stallion: In Her Words'. In de trailer reflecteert de rapper uit Houston op haar carrière en een aantal zware beproevingen die ze in de afgelopen vijf jaar heeft doorstaan, te beginnen met het overlijden van haar moeder aan hersenkanker in 2019. “Ik denk dat ik echt vergat wie ik was, en toen het leven steeds chaotischer werd, had ik haar niet meer”, vertelt Megan in de trailer.

Schietpartij Tory Lanez

De situatie verslechterde nadat Megan in juli 2020 werd neergeschoten door Tory Lanez. Bovendien moet ze ook nog omgaan met critici die beweren dat ze liegt over het incident “Dat was het moment waarop ik de meeste terugslag begon te krijgen,” vervolgt ze. “De schietpartij. Het verraad. Ik werd zeker te veel opgeslokt door sociale media... Ik had echt een complete emotionele instorting. Ik wil dat mensen begrijpen hoe dit mij heeft beïnvloed. Ik wil dat mensen zien hoe ik me voel”, voegt Megan eraan toe. “Ik heb zoveel meegemaakt, ik kan niet opgeven”.

Succes in 2024 en release documentaire

De artiest bracht ondanks alle tegenslagen dit jaar haar album 'Megan' uit, dat de derde plek bereikte in de Billboard 200-hitlijst. Het nummer "Hiss", de leadsingle van het album, debuteerde op nummer 1 in de Billboard Hot 100-hitlijst. Hiermee komt Megan Thee Stallion op gelijke voet met Nicki Minaj en Lauryn Hill als de enige vrouwelijke rappers die een nummer rechtstreeks op de eerste plaats van de hitlijst hebben zien binnenkomen. De documentaire Megan Thee Stallion: In Her Words wordt op 31 oktober uitgebracht.

Ster advertentie
Ster advertentie