Entertainment

Sevn Alias heeft een grote carrière switch gemaakt: "Lang gezocht naar deze rust"

foto: @y.abdmlk via Instagram Story
  1. Newschevron right
  2. Sevn Alias heeft een grote carrière switch gemaakt: "Lang gezocht naar deze rust"

Sevn Alias, die nu door het leven gaat als Yousef Abd Al-Malik, heeft zijn muziekcarrière volledig achter zich gelaten en is zich gaan focussen op een nieuw pad. De oud-rapper heeft in zijn Instagram Story namelijk laten zien dat hij werkzaam is als pakketbezorger.

Sevn Alias werkt als pakketbezorger

Van bekende en succesvolle rapper naar een hele nieuwe carrière: Sevn Alias heeft het gedaan. De oud-rapper heeft de muziek namelijk achter zich gelaten en heeft zijn leven volledig toegewijd aan zijn geloof. Dit zorgde er dan ook voor dat hij vorig jaar zijn allerlaatste album uitbracht, genaamd Twaalfde Ronde.

Dezer dagen gaat hij dan ook door het leven als Yousef Abd Al-Malik en heeft de oud-rapper een nieuwe baan. Yousef is namelijk een pakketbezorger bij DHL. In zijn Instagram Story filmde hij zichzelf tijdens een rit en deelde hij het nieuws met zijn volgers. Hij liet in de opvolgende stories wetendat hij nog nooit zoveel rust heeft gehad als nu en blij is met de orde die de islam in zijn leven brengt. "De rust die ik nu heb, heb ik lang gezocht."

Bedevaart

Nu Yousef’s muziekcarrière over is, heeft de oud-rapper alle tijd om zijn leven in te richten zoals hij voor ogen heeft. In een interview met Houssain Anouz vertelde hij dat hij jongeren graag zou willen helpen. “Ik heb jaren verspild aan de verkeerde boodschap met mijn muziek. Daarom hoop ik dat ik de tijd krijg om iets goeds te doen voor de jongeren.” Yousef geeft aan zich nu te willen focussen op de zoektocht naar de juiste manier van het helpen van jongeren.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie