Entertainment

Lil Kleine dolverliefd op zijn nieuwe vriendin Anna Groeneveld: “Voel me weer zestien”

foto: Instagram: Lil Kleinefoto: Instagram: Lil Kleine
  1. Newschevron right
  2. Lil Kleine dolverliefd op zijn nieuwe vriendin Anna Groeneveld: “Voel me weer zestien”

Lil Kleine is naar eigen zeggen weer gelukkig in de liefde. De Amsterdamse artiest heeft nu namelijk een relatie met de 26-jarige Anna Groeneveld. Dat betekent dat Lil Kleine weer terug is in de liefde na een hectische periode met zijn ex Jaimie Vaes. Ruim twee jaar geleden raakte de nu 29-jarige rapper in opspraak nadat er camerabeelden naar buiten kwamen waarop te zien was dat Lil Kleine fysiek geweld gebruikte tegen Vaes.

Ontmoeting Lil Kleine met Anna Groeneveld

Tijdens Zin In De Zomer Festival vertelt Lil Kleine voor de camera van RTL Boulevard hoe hij zijn vriendin Anna Groeneveld ontmoet heeft. “We hebben gemeenschappelijke vrienden, dus we wisten van elkaars bestaan af, maar we gingen eigenlijk nooit met elkaar om.” Deze zomer kwamen de twee elkaar tegen op Ibiza en dat veranderde alles volgens Lil Kleine: “Het klinkt cliché, maar het was liefde op het eerste gezicht. Daarna hebben we elkaar niet meer losgelaten.”

Lil Kleine en Anna Groeneveld gelukkig samen

Lil Kleine geeft aan een gelukkige relatie te hebben met Anna Groeneveld. Zelf had hij überhaupt niet verwacht dat hij al snel weer in een relatie zou zitten. Zo zei hij voor de camera: “Ik dacht dat ik niet meer verliefd kon worden, en toch is het gebeurd. Ik ben nog nooit zo verliefd geweest. Voel me net zestien.” Volgens Lil Kleine zit het wat hem betreft dan ook erg goed tussen hen. “Ze zorgt erg goed voor me. Ze zeeft me zelf pilates les gegeven!”

foto: Instagram: Lil Kleine

Lil Kleine en Anna Groeneveld

Rechtszaak Lil Kleine

Los van zijn nieuwe relatie, heeft Lil Kleine ook nog een rechtszaak af te wikkelen. De rapper wordt namelijk vervolgd omdat hij fysiek geweld gebruikte tegen zijn ex Jaimie Vaes met wie hij zoon Lío (5) heeft. Lil Kleine hoopt dat de rechtszaak zich snel aan zal dienen: “Ik hoop dat de rechtszaak zo snel mogelijk start. Daarbij zal ik alle verantwoordelijkheid nemen die ik moet nemen. Vanaf dan zullen we zien wat er gebeurt.”

Ster advertentie
Ster advertentie