Entertainment

Cardi B over bleken van haar huid: "Bleken tijdens mijn zwangerschap?"

foto: Cardi B via Instagram
  1. Newschevron right
  2. Cardi B over bleken van haar huid: "Bleken tijdens mijn zwangerschap?"

Cardi B heeft duidelijk laten weten dat ze niet blij is met de geruchten dat ze haar huid aan het bleken is terwijl ze zwanger is van haar derde kind. Op X reageerde ze dan ook fel op de mensen die haar hiervan beschuldigen.

Cardi B over bleken van haar huid

Het gerucht ontstond nadat Cardi een foto deelde van zichzelf en een vriendin die haar groeiende buik aanraakte. Een gebruiker op X vroeg zich af of de rapper haar huid aan het bleken was, omdat ze er bleker uitzag dan normaal. In typische Cardi B-stijl reageerde ze snel en fel op deze suggestie.

"Bleken tijdens mijn zwangerschap?", vroeg ze met meerdere side-eye emoji's. "Waarom moeten jullie zo dom zijn? Eigenlijk, NEE! Ik ben zwanger. Deze baby zuigt alle energie uit mijn lichaam waardoor ik bleek ben, mijn ogen diep liggen en mijn aderen groen zijn. Ik kan niet in de zon bruinen omdat ik super snel oververhit en duizelig word… STOP MET DENKEN MET JE ***HOLE!", schreef Cardi B.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Cardi B en Offset gaan scheiden

Cardi B en Offset stapten in 2017 in het huwelijksbootje. Drie jaar later vroeg Cardi een scheiding aan, maar daar kwam ze later op terug. Hoewel het de afgelopen jaren goed leek te gaan tussen de rapper en haar man melden ingewijden aan TMZ dat ze uit elkaar zijn gegroeid. Cardi B zou de echtscheiding dit keer wél willen doorzetten.

Ster advertentie
Ster advertentie