Entertainment

Hilarisch: Young Thug danst trots op eigen liedje in rechtszaal

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Hilarisch: Young Thug danst trots op eigen liedje in rechtszaal

Young Thug mag dan wel in de gevangenis zitten, maar dat betekent niet dat hij zijn mood laat killen. Op het internet circuleert namelijk een video waarin de rapper te zien is in de rechtszaal, terwijl hij meedanst op zijn eigen nummer.

Dansen in rechtszaal

De rechtszaak van Young Thug duurt momenteel al 73 dagen, waardoor het de langste zaak in de geschiedenis van de staat Georgia is. Toch betekent dat niet dat Young Thug de hoop heeft opgegeven en moedeloos in de rechtszaal zit. Gisteren werd de videoclip van zijn nummer Halftime als bewijsmateriaal afgespeeld, waarna hij het niet kon laten om even mee te viben. De rapper tikte zijn advocaat dan ook aan en leek trots te zijn op de muziek die hij had uitgebracht, waarna hij meedanste. Dit zorgde voor hilarische beelden, waarin zijn advocaat lachend te zien is. De twee lijken een goede band te hebben, want vorige maand ging er ook al een foto viraal waarin het duo elkaar een boks gaf.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Waar wordt Young Thug van verdacht?

Young Thug werd in mei 2022 opgepakt samen met 27 anderen op verdenkingen die volgens de aanklagers een overkoepelende aanklacht voor samenzwering hard maken. De beschuldigingen betreffen onder andere moord, mishandeling, autodiefstal en drugshandel.

De 32-jarige rapper en zijn vijf medeverdachten worden allemaal beschuldigd van samenzwering tot moord, gewapende overvallen en deelname aan criminele straatbendeactiviteiten. Aanklagers in Fulton County, Georgia hebben Thugs label YSL (Young Stoner Life) ervan beschuldigd een dekmantel te zijn voor een gewelddadige straatbende. Thug wordt omschreven als de leider van de YSL-organisatie die naar verluidt al meer dan tien jaar een verwoestend effect heeft op Atlanta. Thug wordt omschreven als de leider van de YSL-organisatie, wat staat voor Young Stoner Life.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie