Entertainment

Rose Bertram spreekt zich uit over juice channels en de schade die het aanricht

foto: Instagram: @rose_bertram
  1. Newschevron right
  2. Rose Bertram spreekt zich uit over juice channels en de schade die het aanricht

Supermodel Rose Bertram (28) staat sinds ze een relatie kreeg met Gregory van der Wiel enorm in de schijnwerpers, maar daar is ze niet altijd blij mee. Het brengt namelijk ook veel moeilijkheden met zich mee zoals de juice channels die roddels over Rose en haar en vrienden en familie verspreiden. Rose vertelt in een interview met LINDA. wat voor schade die roddels aanrichten en hoe de leugens haar machteloos en boos maken.

Vertekend beeld

Eén van de leugens die door juice channels worden verspreid is dat Rose nooit bij haar kinderen zou zijn, maar alleen maar aan het feesten is. Het model vertelt dat dit zorgt voor een vertekend beeld van haar als moeder. "Ik denk dat ik uiteindelijk meer thuis ben dan iemand met een nine to five job. Ik ben soms maar een of twee dagen per week weg. Voor de rest ben ik fulltime bij de kinderen."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Geestelijke gezondheid

De roddels die verspreid worden zijn niet alleen irritant, maar zorgen bij Rose ook voor klachten rondom haar geestelijke gezondheid. Het model kan soms nachten wakker liggen van alle onwaarheden die over haar verspreid worden. "Nadat een Frans juice channel een roddel de wereld in slingerde, kreeg ik zelfs een doodsbedreiging. Iemand stuurde mij een bericht dat hij mij en mijn kinderen zou 'afmaken' als ik in Parijs zou komen. Ik vind dat verschrikkelijk. Ik heb twee dagen in bed gelegen met de dekens over me heen.

Datingleven

Alsof het verspreiden van leugens over haar werk en familie en vrienden nog niet genoeg was, kan het model ook niet meer met andere mensen uitgaan. Als ze ook maar een keer met iemand wordt gespot op straat staat binnen no time op Instagram dat Rose weer met iemand aan het daten is. "Ik word aan bepaalde mensen gelinkt, omdat ik ze ken of bevriend met ze ben. Dat wil niet zeggen dat ik met ze date - dat zijn allemaal leugens. Sinds ik niet meer met Gregory ben denken ze: Rose is niet perfect. Dus gaan ze zoeken en worden er dingen verzonnen." Voor Rose voelt het als pure haat. "Ze blijven maar onwaarheden spuien. Ik ben er inmiddels aan gewend, maar het blijft pijn doen."

Boos

Rose vindt dat juice channels moeten stoppen met het aanrichten van schade. Als het aan haar ligt komt er een 'disclaimer' om mensen te wijzen op mogelijke leugens. "Mensen gaan geloven in de leugens. Ik kan nog zo vaak zeggen dat het leugens zijn, maar als mensen ervoor kiezen om de leugens te geloven, houdt het op."

Ster advertentie
Ster advertentie